De Amerikaanse popsensatie Justin Timberlake is een getrouwd man. Afgelopen weekend gaf de 31-jarige artiest/ acteur Justin Timberlake zijn ja-woord aan zijn verloofde Jessica Biel. De romantisch plechtigheid vond plaats in Italië.

Het nieuws van het huwelijk werd bevestigd door de woordvoerder van het koppel aan het Amerikaanse tijdschrift 'People' en zelf zeiden de 'newlyweds' het volgende: "Het is heerlijk om getrouwd te zijn, de huwelijksplechtigheid was prachtig en bijzonder met onze vrienden en familie erbij".

Timberlake en Biel, beiden echt Hollywoodsterren, vormen sinds 2007 een koppel en gaven elkaar dit weekend hun ja-woord. De huwelijksceremonie vond plaats in het Zuiden van Italië op het domein 'Palazzo Margherita' van Francis Ford Coppola. Het feest werd gevierd in het gezelschap van familie en vrienden. Maar uiteraard kunnen er op het huwelijk van twee absolute celebs ook geen andere bekende collega's ontbreken. Op de gastenlijst stonden onder meer: muziekproducer Timbaland, NSYNC-collega Chris, Ellen Degeneres en Beverly Mitchell.

Voor Timberlake en Biel is dit huwelijk de bezegeling van hun liefde, maar hun relatie is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Het mediagenieke koppel heeft sinds het begin van hun relatie verschillende stormen moeten trotseren. Vorig jaar kwam het zelfs tot een officiële split. De reden? De media beweerde dat Timberlake niet trouw zou zijn geweest aan zijn Jessica. Maar na een pauze zag de zanger/acteur in dat Jessica de vrouw van zijn leven is. De verloving volgde snel na de verzoening en nu volgt hun getrouwde leven. (LVR)

De Amerikaanse popsensatie Justin Timberlake is een getrouwd man. Afgelopen weekend gaf de 31-jarige artiest/ acteur Justin Timberlake zijn ja-woord aan zijn verloofde Jessica Biel. De romantisch plechtigheid vond plaats in Italië. Het nieuws van het huwelijk werd bevestigd door de woordvoerder van het koppel aan het Amerikaanse tijdschrift 'People' en zelf zeiden de 'newlyweds' het volgende: "Het is heerlijk om getrouwd te zijn, de huwelijksplechtigheid was prachtig en bijzonder met onze vrienden en familie erbij". Timberlake en Biel, beiden echt Hollywoodsterren, vormen sinds 2007 een koppel en gaven elkaar dit weekend hun ja-woord. De huwelijksceremonie vond plaats in het Zuiden van Italië op het domein 'Palazzo Margherita' van Francis Ford Coppola. Het feest werd gevierd in het gezelschap van familie en vrienden. Maar uiteraard kunnen er op het huwelijk van twee absolute celebs ook geen andere bekende collega's ontbreken. Op de gastenlijst stonden onder meer: muziekproducer Timbaland, NSYNC-collega Chris, Ellen Degeneres en Beverly Mitchell. Voor Timberlake en Biel is dit huwelijk de bezegeling van hun liefde, maar hun relatie is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Het mediagenieke koppel heeft sinds het begin van hun relatie verschillende stormen moeten trotseren. Vorig jaar kwam het zelfs tot een officiële split. De reden? De media beweerde dat Timberlake niet trouw zou zijn geweest aan zijn Jessica. Maar na een pauze zag de zanger/acteur in dat Jessica de vrouw van zijn leven is. De verloving volgde snel na de verzoening en nu volgt hun getrouwde leven. (LVR)