De zangeres werd uitgenodigd in de liveshow van 'Good Morning America', maar tijdens haar praatje met presentatrice Lara Spencer, schoot de achterkant van haar jurk plots open.

De stylisten van de zangeres, die ook jurylid is in American Idol, waren er snel bij om de jurk weer op z'n plaats te krijgen. Ondertussen moest de zangeres wel de jurk vasthouden, anders kregen de aanwezigen in Central Park vast heel wat meer te zien. Om de jurk op de juiste plaats te houden kreeg Mariah ook een helpende hand van presentatrice Lara Spencer.

Donatella Versace

Met een humoristische knipoog lachte Carey het incident weg. Zo gaf ze aan dat het waarschijnlijk een YouTube-momentje ging worden én excuseerde ze zich bij de ontwerpster van de jurk, Donatella Versace, omdat ze de jurk in een slecht daglicht plaatste. Bleek dat de rits aan de achterkant van de jurk het begeven had.

Na afloop van het optreden in New York bedankte ze de fans voor het nodige geduld. (LVR)

De zangeres werd uitgenodigd in de liveshow van 'Good Morning America', maar tijdens haar praatje met presentatrice Lara Spencer, schoot de achterkant van haar jurk plots open. De stylisten van de zangeres, die ook jurylid is in American Idol, waren er snel bij om de jurk weer op z'n plaats te krijgen. Ondertussen moest de zangeres wel de jurk vasthouden, anders kregen de aanwezigen in Central Park vast heel wat meer te zien. Om de jurk op de juiste plaats te houden kreeg Mariah ook een helpende hand van presentatrice Lara Spencer. Donatella Versace Met een humoristische knipoog lachte Carey het incident weg. Zo gaf ze aan dat het waarschijnlijk een YouTube-momentje ging worden én excuseerde ze zich bij de ontwerpster van de jurk, Donatella Versace, omdat ze de jurk in een slecht daglicht plaatste. Bleek dat de rits aan de achterkant van de jurk het begeven had. Na afloop van het optreden in New York bedankte ze de fans voor het nodige geduld. (LVR)