De Britse acteur Jude Law is het nieuwe gezicht van Vogue Eyewear. Law poseert in de reclamecampagne voor hun nieuwe collectie (zonne)brillen.

Jude Law toont in de nieuwe reclamecampagne van Vogue Eyewear dat het 'hot' is om een bril te dragen. Sinds enkele jaren is de bril gebombardeerd tot een echt modeaccessoire. Het lijkt ons dan ook een goede keuze van Vogue Eyewear om Jude Law aan te trekken, omdat hij perfect past in het plaatje om 'coole' brillen te dragen en bijgevolg ook te promoten.

De foto's van Jude Law voor Vogue Eyewear werden gemaakt door Peter Lindbergh. Hij is een bekend fotograaf, die eerder al campagnes verzorgde voor onder meer Prada, Donna Karan en Calvin Klein. Naast reclamefoto's heeft Peter Lindbergh ook een hele reeks portretten gemaakt. Zo poseerden onder meer Madonna, John Travolta en Tina Turner voor zijn lens. (LVR)

De Britse acteur Jude Law is het nieuwe gezicht van Vogue Eyewear. Law poseert in de reclamecampagne voor hun nieuwe collectie (zonne)brillen. Jude Law toont in de nieuwe reclamecampagne van Vogue Eyewear dat het 'hot' is om een bril te dragen. Sinds enkele jaren is de bril gebombardeerd tot een echt modeaccessoire. Het lijkt ons dan ook een goede keuze van Vogue Eyewear om Jude Law aan te trekken, omdat hij perfect past in het plaatje om 'coole' brillen te dragen en bijgevolg ook te promoten. De foto's van Jude Law voor Vogue Eyewear werden gemaakt door Peter Lindbergh. Hij is een bekend fotograaf, die eerder al campagnes verzorgde voor onder meer Prada, Donna Karan en Calvin Klein. Naast reclamefoto's heeft Peter Lindbergh ook een hele reeks portretten gemaakt. Zo poseerden onder meer Madonna, John Travolta en Tina Turner voor zijn lens. (LVR)