De geruchten zijn bevestigd: Johnny Depp en Vanessa Paradis hebben na 14 jaar een punt achter hun relatie gezet. Een woordvoerder van het koppel liet weten dat de twee 'zonder veel ruzie' uit elkaar zijn gegaan. Omdat zefs de mooiste sprookjes eindigen hebben Johnny Depp en Vanessa Paradis; na maandenlange ontkenning, toch toegegeven uit elkaar te gaan. Hoewel het koppel al een jaar niet meer samenwoonde en ze regelmatig apart op sociale aangelegenheden verschenen bleven Depp en Paradis volhouden dat er niets mis was met hun relatie en elkaar nog "doodgraag te zien". Wel gaf Paradis meermaals aan moeite te hebben met Depps dronken escapades en de vele vrienden en vriendinnen die hij zonder veel omhaal 'soulmates' noemde.

Depp en Paradis leerden elkaar in 1998 kennen. Depp had net een relatie met Brits supermodel Kate Moss achter de rug en viel naar eigen zeggen als een blok voor Paradis' meisjesachtige onschuld en mysterieuze blik aan de bar van Hotel Costes in Parijs. Sinds die zomer vormden ze een koppel dat, hoewel ze nooit trouwden, bijzonder onafscheidelijk was. In verschillende interviews lieten ze zich uit over de heerlijkheid van het gezinsleven en zonderden ze zich af met hun kinderen Lily-Rose en Jack (ondertussen 13 en 10) in hun huis in Zuid-Frankrijk of op een privé-eiland.

De eerste barstjes in hun relatie werden onder druk gezet door de verschillende geruchten dat Depp affaires zou hebben met onder meer Ashley Olsen en Kristen Stephenson-Pino. Hoewel zijn ontrouw nooit werd bewezen was het duidelijk dat Paradis het moeilijk had te leven met de onzekerheid en het immense succes van haar man die wereldwijd tot sekssymbool werd uitgeroepen. Een persmededeling maakte het einde van hun relatie uiteindelijk officieel: "Johnny Depp en Vanessa Paradis zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Respecteer alsjeblieft hun privacy en die van hun kinderen", staat te lezen. (KS)

De geruchten zijn bevestigd: Johnny Depp en Vanessa Paradis hebben na 14 jaar een punt achter hun relatie gezet. Een woordvoerder van het koppel liet weten dat de twee 'zonder veel ruzie' uit elkaar zijn gegaan. Omdat zefs de mooiste sprookjes eindigen hebben Johnny Depp en Vanessa Paradis; na maandenlange ontkenning, toch toegegeven uit elkaar te gaan. Hoewel het koppel al een jaar niet meer samenwoonde en ze regelmatig apart op sociale aangelegenheden verschenen bleven Depp en Paradis volhouden dat er niets mis was met hun relatie en elkaar nog "doodgraag te zien". Wel gaf Paradis meermaals aan moeite te hebben met Depps dronken escapades en de vele vrienden en vriendinnen die hij zonder veel omhaal 'soulmates' noemde. Depp en Paradis leerden elkaar in 1998 kennen. Depp had net een relatie met Brits supermodel Kate Moss achter de rug en viel naar eigen zeggen als een blok voor Paradis' meisjesachtige onschuld en mysterieuze blik aan de bar van Hotel Costes in Parijs. Sinds die zomer vormden ze een koppel dat, hoewel ze nooit trouwden, bijzonder onafscheidelijk was. In verschillende interviews lieten ze zich uit over de heerlijkheid van het gezinsleven en zonderden ze zich af met hun kinderen Lily-Rose en Jack (ondertussen 13 en 10) in hun huis in Zuid-Frankrijk of op een privé-eiland. De eerste barstjes in hun relatie werden onder druk gezet door de verschillende geruchten dat Depp affaires zou hebben met onder meer Ashley Olsen en Kristen Stephenson-Pino. Hoewel zijn ontrouw nooit werd bewezen was het duidelijk dat Paradis het moeilijk had te leven met de onzekerheid en het immense succes van haar man die wereldwijd tot sekssymbool werd uitgeroepen. Een persmededeling maakte het einde van hun relatie uiteindelijk officieel: "Johnny Depp en Vanessa Paradis zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Respecteer alsjeblieft hun privacy en die van hun kinderen", staat te lezen. (KS)