Schoenenmerk Jimmy Choo heeft Natalie Joos en Viviana Volpicella uitgekozen als Stylemakers van dit seizoen voor de microwebsite 'Choo 24:7 Stylemakers'.
De microsite wil streetstylefotografie in het daglicht zetten. Fans en fotografen kunnen ook hun eigen streetstylefoto's doorgeven waarvan de beste op de website verschijnen. Als stijliconen voor dit seizoen werd gekozen voor Natalie en Viviana. Zij zijn op de website te zien in enkele streetstyle foto's en dragen - uiteraard - op elke foto Jimmy Choo's. Er werd ook een video opgenomen die de dames een week lang volgt.

De Belgische Natalie Joos is een stylist die regelmatig op streetstyle blogs verschijnt met haar unieke, urban stijl. Viviana Volpicella is een modestyliste en werkt ook voor de Braziliaanse Vogue. Elk seizoen worden er door Jimmy Choo nieuwe Stylemakers gekozen in twee verschillende steden. Zo mochten Caroline Issa in Londen en Jessica Joffe in New York zich zich al Jimmy Choo Stylemakers noemen. De volgende keer zijn Tokyo en Parijs aan de beurt. (RDM)

Schoenenmerk Jimmy Choo heeft Natalie Joos en Viviana Volpicella uitgekozen als Stylemakers van dit seizoen voor de microwebsite 'Choo 24:7 Stylemakers'. De microsite wil streetstylefotografie in het daglicht zetten. Fans en fotografen kunnen ook hun eigen streetstylefoto's doorgeven waarvan de beste op de website verschijnen. Als stijliconen voor dit seizoen werd gekozen voor Natalie en Viviana. Zij zijn op de website te zien in enkele streetstyle foto's en dragen - uiteraard - op elke foto Jimmy Choo's. Er werd ook een video opgenomen die de dames een week lang volgt. De Belgische Natalie Joos is een stylist die regelmatig op streetstyle blogs verschijnt met haar unieke, urban stijl. Viviana Volpicella is een modestyliste en werkt ook voor de Braziliaanse Vogue. Elk seizoen worden er door Jimmy Choo nieuwe Stylemakers gekozen in twee verschillende steden. Zo mochten Caroline Issa in Londen en Jessica Joffe in New York zich zich al Jimmy Choo Stylemakers noemen. De volgende keer zijn Tokyo en Parijs aan de beurt. (RDM)