Enkele weken geleden brachten we het nieuws dat popster Jessica Simpson misschien opnieuw zwanger zou zijn. De geruchtenmolen draaide op volle toeren, maar nu werd het nieuws door Jessica zelf bekendgemaakt en dat met een ludieke foto van haar dochter Maxwell Drew op Twitter.

Op kerstdag heeft Jessica Simpson bekendgemaakt dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Ze maakte het nieuws bekend aan de hand van een leuke foto van haar eerste dochter Maxwell Drew op Twitter. Op de foto zien we kleine Maxwell in het zand met de woorden 'big sis' in geschreven. Maxwell mag zich binnenkort grote zus noemen van een broertje of zusje. Het nieuws dat Jessica mogelijk opnieuw zwanger was circuleerde al een tijdje, onder meer US Weekly schreef over een tweede kindje, maar het nieuws werd nu pas bevestigd door de zangeres zelf.

Jessica Simpson is verloofd met Eric Johnson en beviel in mei van haar eerste kindje, Maxwell Drew en nog geen jaar later is er al gezinsuitbreiding op komst. (LVR)

Enkele weken geleden brachten we het nieuws dat popster Jessica Simpson misschien opnieuw zwanger zou zijn. De geruchtenmolen draaide op volle toeren, maar nu werd het nieuws door Jessica zelf bekendgemaakt en dat met een ludieke foto van haar dochter Maxwell Drew op Twitter. Op kerstdag heeft Jessica Simpson bekendgemaakt dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Ze maakte het nieuws bekend aan de hand van een leuke foto van haar eerste dochter Maxwell Drew op Twitter. Op de foto zien we kleine Maxwell in het zand met de woorden 'big sis' in geschreven. Maxwell mag zich binnenkort grote zus noemen van een broertje of zusje. Het nieuws dat Jessica mogelijk opnieuw zwanger was circuleerde al een tijdje, onder meer US Weekly schreef over een tweede kindje, maar het nieuws werd nu pas bevestigd door de zangeres zelf. Jessica Simpson is verloofd met Eric Johnson en beviel in mei van haar eerste kindje, Maxwell Drew en nog geen jaar later is er al gezinsuitbreiding op komst. (LVR)