De 34-jarige Amerikaanse actrice is bevallen van haar eerste kindje, een dochtertje. Bovendien zou ze ook in het grootste geheim getrouwd zijn met haar grote liefde en de vader van de baby, Brian Hallisay. Dat schrijft US Weekly.

Het zijn blije dagen voor de Amerikaanse actrice. Zo is ze bevallen van haar eerste kindje, een dochter. Het meisje kreeg de naam Autumn James Hallisay. Daarnaast zou het koppel, Jennifer is samen met Brian Hallisay, in intieme kring getrouwd zijn.

Een woordvoerder van Jennifer Love Hewitt vertelde aan Us Weekly: "Jennifer Love Hewitt en haar man Brian Hallisay zijn erg blij de geboorte van hun dochter te mogen aankondigen. Autumn James Hallisay werd geboren op 26 november." Zowel uit dit bericht van de woordvoerder, als van vrienden die het nieuws aan het magazine hebben bevestigd, kunnen we afleiden dat het koppel inmiddels getrouwd is. (LVR)

De 34-jarige Amerikaanse actrice is bevallen van haar eerste kindje, een dochtertje. Bovendien zou ze ook in het grootste geheim getrouwd zijn met haar grote liefde en de vader van de baby, Brian Hallisay. Dat schrijft US Weekly. Het zijn blije dagen voor de Amerikaanse actrice. Zo is ze bevallen van haar eerste kindje, een dochter. Het meisje kreeg de naam Autumn James Hallisay. Daarnaast zou het koppel, Jennifer is samen met Brian Hallisay, in intieme kring getrouwd zijn. Een woordvoerder van Jennifer Love Hewitt vertelde aan Us Weekly: "Jennifer Love Hewitt en haar man Brian Hallisay zijn erg blij de geboorte van hun dochter te mogen aankondigen. Autumn James Hallisay werd geboren op 26 november." Zowel uit dit bericht van de woordvoerder, als van vrienden die het nieuws aan het magazine hebben bevestigd, kunnen we afleiden dat het koppel inmiddels getrouwd is. (LVR)