De 'Hunger Games'-actrice, gekend om haar goudbruine lokken, verraste iedereen met haar nieuwe coupe. Het leverde Lawrence alleszins een portie 'lovers and haters'-tweets op.

We kennen Jennifer Lawrence vooral van haar rol als Katniss Everdeen uit de 'Hunger Games'-films. In die films pronkt de actrice met lange bruine lokken. 'Maar aangezien ik voor de volgende film sowieso een pruik moet dragen, dacht ik dat dit het ideale moment was om de schaar in mijn haren te zetten', vertelde Lawrence aan Glamour.

Het kapsel lokte op Twitter een ware commentaarstorm uit. Niet iedereen blijkt fan te zijn van de nieuwe coupe. 'Maar mijn haren waren echt te lang. Ik vond dat het niet lelijker kon. Ik moest er dus een einde aan maken', vult de actrice aan. (AB)

De 'Hunger Games'-actrice, gekend om haar goudbruine lokken, verraste iedereen met haar nieuwe coupe. Het leverde Lawrence alleszins een portie 'lovers and haters'-tweets op.We kennen Jennifer Lawrence vooral van haar rol als Katniss Everdeen uit de 'Hunger Games'-films. In die films pronkt de actrice met lange bruine lokken. 'Maar aangezien ik voor de volgende film sowieso een pruik moet dragen, dacht ik dat dit het ideale moment was om de schaar in mijn haren te zetten', vertelde Lawrence aan Glamour.Het kapsel lokte op Twitter een ware commentaarstorm uit. Niet iedereen blijkt fan te zijn van de nieuwe coupe. 'Maar mijn haren waren echt te lang. Ik vond dat het niet lelijker kon. Ik moest er dus een einde aan maken', vult de actrice aan. (AB)