De immer charmante Jennifer Lawrence maakt er haar gewoonte van om tijdens belangrijke Awardshows onderuit te gaan. Zo ook tijdens de 86ste editie van de Oscars.

Een rode verkeerskegel op een rode loper en een rode jurk. J. Law. raakte de kluts kwijt van al dat rood en struikelde over de kegel. Een onschuldige omstaander werd aangeklampt en een harde smak werd vermeden. Tijdens de vorige editie van de Oscars overkwam de actrice een gelijkaardige val toen ze het podium beklom en struikelde over haar eigen jurk.

Ellen DeGeneres, de host van de avond, speelde handig in op het voorval en verkondigde: 'als je vanavond wint, denk ik dat we de Oscar best naar jou brengen.' (LP)

De immer charmante Jennifer Lawrence maakt er haar gewoonte van om tijdens belangrijke Awardshows onderuit te gaan. Zo ook tijdens de 86ste editie van de Oscars. Een rode verkeerskegel op een rode loper en een rode jurk. J. Law. raakte de kluts kwijt van al dat rood en struikelde over de kegel. Een onschuldige omstaander werd aangeklampt en een harde smak werd vermeden. Tijdens de vorige editie van de Oscars overkwam de actrice een gelijkaardige val toen ze het podium beklom en struikelde over haar eigen jurk. Ellen DeGeneres, de host van de avond, speelde handig in op het voorval en verkondigde: 'als je vanavond wint, denk ik dat we de Oscar best naar jou brengen.' (LP)