De Amerikaanse actrice mocht nog eens opdraven voor een zoveelste première van de gloednieuwe 'The Hunger Games'-film. In Los Angeles verscheen Lawrence in een doorkijkjurk van Dior, een ietwat bedekte versie van de 'haute couture'-jurk.

Jennifer Lawrence is één van de Dior-ambassadrices. De voorbije dagen schitterde ze iedere avond op rode lopers voor de premièreavonden in adembenemende jurken van de hand van Raf Simons. Ook maandagavond koos ze opnieuw voor een jurk van de Belgische ontwerper, maar dit keer mocht het iets uitdagender zijn.

Hoewel de jurk al erg doorzichtig is, draagt Lawrence een soort van 'strapless' badpak onder de jurk. Dit terwijl de catwalkversie van deze haute couture jurk enkel gedragen wordt met een zwarte short met hoge taille. Het mocht dus eens wat gekker voor Lawrence. Maar zoals we Lawrence kennen, wordt de 'doorkijktrend' heel stijlvol gevolgd. (AB)

De Amerikaanse actrice mocht nog eens opdraven voor een zoveelste première van de gloednieuwe 'The Hunger Games'-film. In Los Angeles verscheen Lawrence in een doorkijkjurk van Dior, een ietwat bedekte versie van de 'haute couture'-jurk.Jennifer Lawrence is één van de Dior-ambassadrices. De voorbije dagen schitterde ze iedere avond op rode lopers voor de premièreavonden in adembenemende jurken van de hand van Raf Simons. Ook maandagavond koos ze opnieuw voor een jurk van de Belgische ontwerper, maar dit keer mocht het iets uitdagender zijn.Hoewel de jurk al erg doorzichtig is, draagt Lawrence een soort van 'strapless' badpak onder de jurk. Dit terwijl de catwalkversie van deze haute couture jurk enkel gedragen wordt met een zwarte short met hoge taille. Het mocht dus eens wat gekker voor Lawrence. Maar zoals we Lawrence kennen, wordt de 'doorkijktrend' heel stijlvol gevolgd. (AB)