De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence (22) is bekroond tot 'meest begeerde vrouw' van 2013 door de website Askmen. De top tien wordt aangevuld met onder meer Rihanna, Mila Kunis en Sofia Vergara.
De 22-jarige Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence, die we vooral kennen uit 'The Hunger Games', mag zich in 2013 'de meest begeerde vrouw' van deze planeet noemen. Maar liefst 2,4 miljoen bezoekers van de website van Askmen stemde op hun favoriete 'bekende begeerlijke vrouw' en de winnares van deze poll van Askmen werd Jennifer Lawrence.

Vorig jaar moest Lawrence nog genoegen nemen met de 47e plaats op de lijst. Als een raket is ze op een jaar tijd gebombardeerd tot 'bom van het 2013' en stoot Sofia Vergara, de vorige nummer één, van haar troon.

Maar wat maakt Lawrence nu net zo begeerlijk volgens Askmen? "Jennifer Lawrence is net dat tikkeltje authentieker dan andere vrouwelijke sterren", zegt de hoofdredacteur van Askmen James Bassil. "Bovendien is ze een nieuw en fris gezicht binnen de glamourwereld en nog te weinig mensen weten wat voor een fantastische actrice ze is", vult Bassil aan.

De top 5 wordt aangevuld met Mila Kunis, model Kate Upton, Rihanna en actrice Emma Stone. Stone werd een tijdje geleden nog uitgeroepen tot 'best geklede ster' door Vogue.

Kim Kardashian

Opvallend in de nieuwe editie van de lijst van 'meest begeerde vrouwen' van Askmen is de verschuiving van Kim Kardashian in de lijst. In 2012 stond Kardashian op een mooie 8e plaats. In 2013 viel de realityster maar liefst terug naar de 98e plaats.

Daarnaast zien we ook een toename van vrouwen over de 40 jaar in de lijst. "Dit is een fenomeen dat al twee of drie jaar aan de gang is", zegt Bassil. Voorbeelden hiervan zijn Michelle Obama (48), Sarah Silverman (42), actrice Lucy Liu (42) en de Britse actrice Rachel Weisz (42). "Wie weet staan er binnen enkele jaren wel vrouwen van boven de zestig in onze lijst", vult James Bassil aan. "Aantrekkelijkheid is zich duidelijk aan het uitbreiden naar rijpere vrouwen en vrouwen van middelbare leeftijd".

De volledige lijst van 'meest begeerlijke vrouwen 2013' kan u bekijken op www.askmen.com.

(LVR)

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence (22) is bekroond tot 'meest begeerde vrouw' van 2013 door de website Askmen. De top tien wordt aangevuld met onder meer Rihanna, Mila Kunis en Sofia Vergara. De 22-jarige Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence, die we vooral kennen uit 'The Hunger Games', mag zich in 2013 'de meest begeerde vrouw' van deze planeet noemen. Maar liefst 2,4 miljoen bezoekers van de website van Askmen stemde op hun favoriete 'bekende begeerlijke vrouw' en de winnares van deze poll van Askmen werd Jennifer Lawrence. Vorig jaar moest Lawrence nog genoegen nemen met de 47e plaats op de lijst. Als een raket is ze op een jaar tijd gebombardeerd tot 'bom van het 2013' en stoot Sofia Vergara, de vorige nummer één, van haar troon. Maar wat maakt Lawrence nu net zo begeerlijk volgens Askmen? "Jennifer Lawrence is net dat tikkeltje authentieker dan andere vrouwelijke sterren", zegt de hoofdredacteur van Askmen James Bassil. "Bovendien is ze een nieuw en fris gezicht binnen de glamourwereld en nog te weinig mensen weten wat voor een fantastische actrice ze is", vult Bassil aan. De top 5 wordt aangevuld met Mila Kunis, model Kate Upton, Rihanna en actrice Emma Stone. Stone werd een tijdje geleden nog uitgeroepen tot 'best geklede ster' door Vogue. Kim Kardashian Opvallend in de nieuwe editie van de lijst van 'meest begeerde vrouwen' van Askmen is de verschuiving van Kim Kardashian in de lijst. In 2012 stond Kardashian op een mooie 8e plaats. In 2013 viel de realityster maar liefst terug naar de 98e plaats. Daarnaast zien we ook een toename van vrouwen over de 40 jaar in de lijst. "Dit is een fenomeen dat al twee of drie jaar aan de gang is", zegt Bassil. Voorbeelden hiervan zijn Michelle Obama (48), Sarah Silverman (42), actrice Lucy Liu (42) en de Britse actrice Rachel Weisz (42). "Wie weet staan er binnen enkele jaren wel vrouwen van boven de zestig in onze lijst", vult James Bassil aan. "Aantrekkelijkheid is zich duidelijk aan het uitbreiden naar rijpere vrouwen en vrouwen van middelbare leeftijd". De volledige lijst van 'meest begeerlijke vrouwen 2013' kan u bekijken op www.askmen.com. (LVR)