Volgens het Amerikaanse magazine InTouch verwachten Jennifer Aniston en Justin Theroux hun eerste kindje. Het is geen geheim dat de 43-jarige actrice al lang een kindje wil en met haar verloofde Justin lijkt haar wens nu eindelijk in vervulling te gaan. InTouch verkreeg de informatie van een goede vriend van het koppel die zegt dat vooral Justin heel enthousiast is.

"Jen vindt het ook heel spannend, maar ze maakt zich een beetje zorgen over haar leeftijd en omdat ze nog in heel vroeg stadium van de zwangerschap zit. Ze wil zeker weten dat alles in orde is en focust zich volledig op haar eigen gezondheid", aldus de bron.

Het nieuws is nog niet bevestigd door het koppel zelf die zich enkele maanden geleden verloofd hebben. (RDM)


Volgens het Amerikaanse magazine InTouch verwachten Jennifer Aniston en Justin Theroux hun eerste kindje. Het is geen geheim dat de 43-jarige actrice al lang een kindje wil en met haar verloofde Justin lijkt haar wens nu eindelijk in vervulling te gaan. InTouch verkreeg de informatie van een goede vriend van het koppel die zegt dat vooral Justin heel enthousiast is. "Jen vindt het ook heel spannend, maar ze maakt zich een beetje zorgen over haar leeftijd en omdat ze nog in heel vroeg stadium van de zwangerschap zit. Ze wil zeker weten dat alles in orde is en focust zich volledig op haar eigen gezondheid", aldus de bron. Het nieuws is nog niet bevestigd door het koppel zelf die zich enkele maanden geleden verloofd hebben. (RDM)