De Amerikaanse actrice heeft een foto van zichzelf gedeeld via Instagram waarop ze geen make-up draagt. Dat schrijft de Daily Mail.

Momenteel is de actrice haar nieuwe film 'We're The Millers' volop aan het promoten. In deze film speelt ze onder meer aan de zijde van acteur Jason Sudeikis en Emma Roberts. Tussen de verschillende promotieactiviteiten door, heeft de actrice zeker nog de tijd om wat plezier te maken. Zo ging ze samen met haar haarstylist en goede vriend Chris McMillan, die haar het bekende Rachel-kapsel gaf in 1995, op de foto. Op zich niet zo speciaals, was het niet dat de Hollywood-actrice geen make-up droeg en daarmee bewijst dat ze eigenlijk helemaal niet veel make-up nodig heeft. Het moet gezegd: de actrice ziet er nog steeds stralend uit!

De foto werd gemaakt toen de actrice moest wisselen van outfits tussen twee evenementen door. Het gaat er erg gemoedelijk en fijn aan toe, aangezien de actrice helemaal zonder make-up op de foto wil. Naar verluidt zou Chris McMillan ook gevraagd zijn door Aniston om haar kapsel voor haar huwelijk met Justin Theroux te verzorgen, al staat hier nog geen concrete datum voor vast. (LVR)

De Amerikaanse actrice heeft een foto van zichzelf gedeeld via Instagram waarop ze geen make-up draagt. Dat schrijft de Daily Mail. Momenteel is de actrice haar nieuwe film 'We're The Millers' volop aan het promoten. In deze film speelt ze onder meer aan de zijde van acteur Jason Sudeikis en Emma Roberts. Tussen de verschillende promotieactiviteiten door, heeft de actrice zeker nog de tijd om wat plezier te maken. Zo ging ze samen met haar haarstylist en goede vriend Chris McMillan, die haar het bekende Rachel-kapsel gaf in 1995, op de foto. Op zich niet zo speciaals, was het niet dat de Hollywood-actrice geen make-up droeg en daarmee bewijst dat ze eigenlijk helemaal niet veel make-up nodig heeft. Het moet gezegd: de actrice ziet er nog steeds stralend uit! De foto werd gemaakt toen de actrice moest wisselen van outfits tussen twee evenementen door. Het gaat er erg gemoedelijk en fijn aan toe, aangezien de actrice helemaal zonder make-up op de foto wil. Naar verluidt zou Chris McMillan ook gevraagd zijn door Aniston om haar kapsel voor haar huwelijk met Justin Theroux te verzorgen, al staat hier nog geen concrete datum voor vast. (LVR)