'De meest sexy man ter wereld', acteur Channing Tatum, verwacht samen met vrouwlief Jenna Dewan (32) hun eerste kindje. Dat schrijft US Weekly.

Amper enkele weken na de aankondiging dat acteur Channing Tatum (32) het wat rustiger ging aandoen, zal hij binnenkort zijn handen weer meer dan vol hebben: vrouwlief Jenna Dewan is namelijk zwanger van hun eerste kindje.

De woordvoerder maakte het blije nieuws wereldkundig: "Jenna Dewan-Tatum en Channing Tatum zijn verheugd aan te kondigen dat ze volgens jaar de geboorte van hun eerste kindje verwachten". "De zwangerschap komt als een grote verrassing", vertelt een 'insider' aan het Amerikaanse tijdschrift US Weekly. Maar dat het een verrassing is maakt de baby niet minder welkom, Jenna sprak eerder dit jaar al over haar vurige kinderwens.

Jenna en Channing kennen elkaar van op de set van de film 'Step Up', een dansfilm, en trouwden drie jaar later, in 2009. (LVR)

'De meest sexy man ter wereld', acteur Channing Tatum, verwacht samen met vrouwlief Jenna Dewan (32) hun eerste kindje. Dat schrijft US Weekly. Amper enkele weken na de aankondiging dat acteur Channing Tatum (32) het wat rustiger ging aandoen, zal hij binnenkort zijn handen weer meer dan vol hebben: vrouwlief Jenna Dewan is namelijk zwanger van hun eerste kindje. De woordvoerder maakte het blije nieuws wereldkundig: "Jenna Dewan-Tatum en Channing Tatum zijn verheugd aan te kondigen dat ze volgens jaar de geboorte van hun eerste kindje verwachten". "De zwangerschap komt als een grote verrassing", vertelt een 'insider' aan het Amerikaanse tijdschrift US Weekly. Maar dat het een verrassing is maakt de baby niet minder welkom, Jenna sprak eerder dit jaar al over haar vurige kinderwens. Jenna en Channing kennen elkaar van op de set van de film 'Step Up', een dansfilm, en trouwden drie jaar later, in 2009. (LVR)