De Japanse chihuahua Montjiro staat gekend op het internet als de best geklede hond ter wereld. Door te poseren in de modieuze outfits die zijn baasje voor hem creëert, wist het hondje al zo'n 4.700 volgers te verzamelen op Instagram.

Montjiro poseerde al in zo'n 200 outfits op het internet. Dat doet het beestje natuurlijk niet zomaar. De outfits maken deel uit van Montjiro's eigen kledinglijn Mon't. De kledinglijn bevat jassen, vestjes, hoeden, dassen en kimono's voor honden.

De hondenkleertjes en -accessoires - die telkens de laatste modetrends volgen - worden uiteraard niet gemaakt door de chihuaha zelf, maar door zijn baasje. Montjiro staat wel model voor de kledinglijn, en poseren kan het hondje als geen ander! (EL)

De Japanse chihuahua Montjiro staat gekend op het internet als de best geklede hond ter wereld. Door te poseren in de modieuze outfits die zijn baasje voor hem creëert, wist het hondje al zo'n 4.700 volgers te verzamelen op Instagram. Montjiro poseerde al in zo'n 200 outfits op het internet. Dat doet het beestje natuurlijk niet zomaar. De outfits maken deel uit van Montjiro's eigen kledinglijn Mon't. De kledinglijn bevat jassen, vestjes, hoeden, dassen en kimono's voor honden. De hondenkleertjes en -accessoires - die telkens de laatste modetrends volgen - worden uiteraard niet gemaakt door de chihuaha zelf, maar door zijn baasje. Montjiro staat wel model voor de kledinglijn, en poseren kan het hondje als geen ander! (EL)