De stylist én god van heel wat vrouwen, Jani Kazaltzis, krijgt in het voorjaar een gloednieuw programma op VIJF. In 'All you need is Jani' duikt hij niet alleen in de kleerkast van single vrouwen, hij bereidt de dames voor op hun ultieme date.

Nadat hij de voorbije jaren de horrorgarderobes van heel wat Vlaamse koppels onder de loep nam, schiet de stylist nu vrijgezelle vrouwen te hulp. Maar dit keer beperkt hij zich niet tot een make-over, Jani pakt in zijn nieuwe programma ook het zelfvertrouwen en de datingskills van de vrouwen aan.

Eerst wordt de kleerkast uitgeplozen en daarna krijgt het liefdesleven van de single ook een screening. Samen met een lifecoach wordt het datinggedrag van de vrouw bestudeerd. 'Hoe gedraagt ze zich in het bijzijn van een man? Hoe kleedt ze zich? Hoe praat ze? Hoe maakt ze zich op?'

In verschillende stappen leert Jani de dames ook daten. Ze achterhalen samen hoe ze moet omgaan met mannen, hoe ze de knappe exemplaren uit het gezelschap het best kan aanspreken en hoe ze met hen moet flirten. Dit alles is de perfecte voorbereiding voor de ultieme date met de ultieme man, eentje waarvan Jani denkt dat hij de 'ideale man' is voor die vrouw. Wie 'Plain Jane' met presentatrice Louise Roe op MTV al eens zag, weet waaraan zich te verwachten. (AB)

De stylist én god van heel wat vrouwen, Jani Kazaltzis, krijgt in het voorjaar een gloednieuw programma op VIJF. In 'All you need is Jani' duikt hij niet alleen in de kleerkast van single vrouwen, hij bereidt de dames voor op hun ultieme date.Nadat hij de voorbije jaren de horrorgarderobes van heel wat Vlaamse koppels onder de loep nam, schiet de stylist nu vrijgezelle vrouwen te hulp. Maar dit keer beperkt hij zich niet tot een make-over, Jani pakt in zijn nieuwe programma ook het zelfvertrouwen en de datingskills van de vrouwen aan.Eerst wordt de kleerkast uitgeplozen en daarna krijgt het liefdesleven van de single ook een screening. Samen met een lifecoach wordt het datinggedrag van de vrouw bestudeerd. 'Hoe gedraagt ze zich in het bijzijn van een man? Hoe kleedt ze zich? Hoe praat ze? Hoe maakt ze zich op?'In verschillende stappen leert Jani de dames ook daten. Ze achterhalen samen hoe ze moet omgaan met mannen, hoe ze de knappe exemplaren uit het gezelschap het best kan aanspreken en hoe ze met hen moet flirten. Dit alles is de perfecte voorbereiding voor de ultieme date met de ultieme man, eentje waarvan Jani denkt dat hij de 'ideale man' is voor die vrouw. Wie 'Plain Jane' met presentatrice Louise Roe op MTV al eens zag, weet waaraan zich te verwachten. (AB)