James Franco kwam recent in opspraak toen hij een jong meisje probeerde te versieren via Instagram. Maar dat is niet het enige waarvoor de acteur deze app gebruikt. De 'Palo Alto'-ster deelt ook heel wat intieme foto's van zichzelf in bed of zonder kleren. In de studio van David Letterman bespreekt de acteur zijn beruchte selfies.

'Als je het niet wil zien, volg me dan niet,' is de simpele reactie van James Franco. De acteur ziet zijn Instagramprofiel als een kanaal om te communiceren met zijn fans. 'Het is wat ze willen zien,' legt hij uit. Hij is dan ook van mening dat de mensen die aanstoot nemen aan zijn selfies, hem niet moeten volgen via sociale media.

Ook Dave Franco reageerde op de selfies van zijn oudere broer tijdens een interview over zijn nieuwste prent 'Neighbors'. 'In vergelijking met andere rare dingen die James doet, is dit nog best beschaafd', vertelt Dave op een grappende toon. Bekijk de reacties van de Franco-broers hieronder. (LP)

James Franco kwam recent in opspraak toen hij een jong meisje probeerde te versieren via Instagram. Maar dat is niet het enige waarvoor de acteur deze app gebruikt. De 'Palo Alto'-ster deelt ook heel wat intieme foto's van zichzelf in bed of zonder kleren. In de studio van David Letterman bespreekt de acteur zijn beruchte selfies. 'Als je het niet wil zien, volg me dan niet,' is de simpele reactie van James Franco. De acteur ziet zijn Instagramprofiel als een kanaal om te communiceren met zijn fans. 'Het is wat ze willen zien,' legt hij uit. Hij is dan ook van mening dat de mensen die aanstoot nemen aan zijn selfies, hem niet moeten volgen via sociale media. Ook Dave Franco reageerde op de selfies van zijn oudere broer tijdens een interview over zijn nieuwste prent 'Neighbors'. 'In vergelijking met andere rare dingen die James doet, is dit nog best beschaafd', vertelt Dave op een grappende toon. Bekijk de reacties van de Franco-broers hieronder. (LP)