Het Italiaanse weekblad Chi heeft een extra nummer uitgebracht rond de Britse prinses Kate Middleton, die topless aan het zwembad zat tijdens een vakantie in Frankrijk. De foto's van een topless Kate Middleton gaan intussen de wereld rond.

Op de voorpagina van dit extra nummer bloklettert het magazine, dat in handen is van de groep van Silvio Berlusconi, "Schandaal aan het hof: de koningin ontbloot". In het magazine zijn een aantal foto's van de prinses te zien. De grootste foto toont Kate aan de ballustrade van een terras, een tweede foto toont Kate aan het zwembad en een derde foto toont hoe zij prins William insmeert met zonnecrème. "Voor de eerste keer komt de toekomstige koningin van Engeland op een natuurlijke manier tevoorschijn, zonder de eisen van de etiquette", zegt Alfonso Signorini. Signorini is de hoofdredacteur van weekblad Chi. Hij is bijzonder fier op deze buitengewone reportage. "Zij die schreeuwen dat het een schandaal is, klampen zich vast aan het idee dat monarchie uit perfecte mannen en vrouwen bestaat, geen mensen".

Het extra nummer van Chi telt maar liefst 38 pagina's, die enkel gaan over William en Kate. Het nummer is opgebouwd rond de naaktfoto's die eerder werden gepubliceerd door het Franse magazine Closer. Dat blad is eveneens van de groep Mondadori, dat onder controle staat van Silvio Berlusconi.

Liefhebbers van gossip zullen smullen, critici laten het nummer vast links liggen. (Belga/LVR)

Het Italiaanse weekblad Chi heeft een extra nummer uitgebracht rond de Britse prinses Kate Middleton, die topless aan het zwembad zat tijdens een vakantie in Frankrijk. De foto's van een topless Kate Middleton gaan intussen de wereld rond.Op de voorpagina van dit extra nummer bloklettert het magazine, dat in handen is van de groep van Silvio Berlusconi, "Schandaal aan het hof: de koningin ontbloot". In het magazine zijn een aantal foto's van de prinses te zien. De grootste foto toont Kate aan de ballustrade van een terras, een tweede foto toont Kate aan het zwembad en een derde foto toont hoe zij prins William insmeert met zonnecrème. "Voor de eerste keer komt de toekomstige koningin van Engeland op een natuurlijke manier tevoorschijn, zonder de eisen van de etiquette", zegt Alfonso Signorini. Signorini is de hoofdredacteur van weekblad Chi. Hij is bijzonder fier op deze buitengewone reportage. "Zij die schreeuwen dat het een schandaal is, klampen zich vast aan het idee dat monarchie uit perfecte mannen en vrouwen bestaat, geen mensen". Het extra nummer van Chi telt maar liefst 38 pagina's, die enkel gaan over William en Kate. Het nummer is opgebouwd rond de naaktfoto's die eerder werden gepubliceerd door het Franse magazine Closer. Dat blad is eveneens van de groep Mondadori, dat onder controle staat van Silvio Berlusconi. Liefhebbers van gossip zullen smullen, critici laten het nummer vast links liggen. (Belga/LVR)