De zangeres werd gespot in Los Angeles met een geverfd gezicht, net als op de cover van haar nieuwe album 'ARTPOP'. De zangeres wil duidelijk een meer 'artistieke' weg inslaan.

Geen bonte kleurtjes of gekleurde pruiken meer voor Lady Gaga. Voor haar nieuwe album 'ARTPOP' is ze een hele nieuwe, meer artistieke weg ingeslaan. Ze wil duidelijk kunstiger uit de hoek komen en mensen shoqueren op een meer verantwoorde manier.

Zo werkte ze mee aan een filmpje van Marina Abramovic, waarin ze haar meest 'kunstige zelve' aan de buitenwereld toonde. Zo draagt ze enkel donkere kleuren, heeft ze lang en sluik haar, kiest ze voor een neuspiercing en minder opzichtige make-up.

Nu werd de zangeres gespot op de straten van LA met identiek dezelfde gezichtsverf als op de cover van haar nieuwe album. Het lijkt net alsof een doosje waskrijtjes zijn ontploft in het gezicht van de 27-jarige zangeres. Met deze make-up verscheen ze ook op de televisiezender E!.

Benieuwd naar wat de zangeres nog voor ons in petto heeft. (LVR)

De zangeres werd gespot in Los Angeles met een geverfd gezicht, net als op de cover van haar nieuwe album 'ARTPOP'. De zangeres wil duidelijk een meer 'artistieke' weg inslaan. Geen bonte kleurtjes of gekleurde pruiken meer voor Lady Gaga. Voor haar nieuwe album 'ARTPOP' is ze een hele nieuwe, meer artistieke weg ingeslaan. Ze wil duidelijk kunstiger uit de hoek komen en mensen shoqueren op een meer verantwoorde manier. Zo werkte ze mee aan een filmpje van Marina Abramovic, waarin ze haar meest 'kunstige zelve' aan de buitenwereld toonde. Zo draagt ze enkel donkere kleuren, heeft ze lang en sluik haar, kiest ze voor een neuspiercing en minder opzichtige make-up. Nu werd de zangeres gespot op de straten van LA met identiek dezelfde gezichtsverf als op de cover van haar nieuwe album. Het lijkt net alsof een doosje waskrijtjes zijn ontploft in het gezicht van de 27-jarige zangeres. Met deze make-up verscheen ze ook op de televisiezender E!. Benieuwd naar wat de zangeres nog voor ons in petto heeft. (LVR)