Volgens geruchten zou de Amerikaanse ster zich verloofd hebben met haar vriend net voor de kerstperiode. Dat zouden 'insiders' hebben gezegd aan het tijdschrift US Weekly.

Volgens US Weekly zou Osbourne's lief, Matthew Mosshart (29), haar ten huwelijk hebben gevraagd net voor de kerstperiode. De 28-jarige Kelly Osbourne, die onder meer zetelt in de jury van E! Fashion Police, is al meer dan een jaar samen met Mosshart.

"Kelly is nooit gelukkiger geweest", zegt een van haar vrienden aan US Weekly. "Haar carrière gaat goed en ze heeft een relatie met een geweldige kerel".

Kate Moss is Cupido

Kelly Osbourne en Matthew Mosshart leerden elkaar kennen op het trouwfeest van topmodel Kate Moss in juli 2011. Een half jaar later, in december van dat jaar, kwam het koppel voor het eerst in het openbaar uit voor hun liefde en volgens de geruchten zouden de twee binnenkort trouwen. (LVR)

Volgens geruchten zou de Amerikaanse ster zich verloofd hebben met haar vriend net voor de kerstperiode. Dat zouden 'insiders' hebben gezegd aan het tijdschrift US Weekly. Volgens US Weekly zou Osbourne's lief, Matthew Mosshart (29), haar ten huwelijk hebben gevraagd net voor de kerstperiode. De 28-jarige Kelly Osbourne, die onder meer zetelt in de jury van E! Fashion Police, is al meer dan een jaar samen met Mosshart. "Kelly is nooit gelukkiger geweest", zegt een van haar vrienden aan US Weekly. "Haar carrière gaat goed en ze heeft een relatie met een geweldige kerel". Kate Moss is Cupido Kelly Osbourne en Matthew Mosshart leerden elkaar kennen op het trouwfeest van topmodel Kate Moss in juli 2011. Een half jaar later, in december van dat jaar, kwam het koppel voor het eerst in het openbaar uit voor hun liefde en volgens de geruchten zouden de twee binnenkort trouwen. (LVR)