De strijd tegen de overtollige zwangerschapskilo's was net achter de rug en nu vertelt een 'welingelichte bron' aan US Weekly dat Jessica Simpson opnieuw in verwachting zou zijn.
Volgens het Amerikaanse tijdschrift US Weekly zou de 32-jarige Amerikaanse zangeres en actrice Jessica Simpson in verwachting zijn van haar tweede kindje. Simpson en haar verloofde, Eric Johnson, kregen zeven maanden geleden hun eerste dochter, Maxwell Drew Johnson.

Het nieuws van een tweede zwangerschap komt onverwacht omdat Jessica momenteel een programma afwerkt bij Weight Watchers om haar zwangerschapskilo's kwijt te raken. Na de bevalling van Maxwell ging Jessica de strijd aan met haar gewicht en verloof maar liefst 27 kilo.

Ze zal haar dieetplannen even moeten opbergen en er zullen opnieuw enkele kilo'tjes bijkomen als de zwangerschapsgeruchten blijken te kloppen. Maar die neemt Jessica er ongetwijfeld weer graag bij voor de komst van haar tweede kind. (LVR)

De strijd tegen de overtollige zwangerschapskilo's was net achter de rug en nu vertelt een 'welingelichte bron' aan US Weekly dat Jessica Simpson opnieuw in verwachting zou zijn. Volgens het Amerikaanse tijdschrift US Weekly zou de 32-jarige Amerikaanse zangeres en actrice Jessica Simpson in verwachting zijn van haar tweede kindje. Simpson en haar verloofde, Eric Johnson, kregen zeven maanden geleden hun eerste dochter, Maxwell Drew Johnson. Het nieuws van een tweede zwangerschap komt onverwacht omdat Jessica momenteel een programma afwerkt bij Weight Watchers om haar zwangerschapskilo's kwijt te raken. Na de bevalling van Maxwell ging Jessica de strijd aan met haar gewicht en verloof maar liefst 27 kilo. Ze zal haar dieetplannen even moeten opbergen en er zullen opnieuw enkele kilo'tjes bijkomen als de zwangerschapsgeruchten blijken te kloppen. Maar die neemt Jessica er ongetwijfeld weer graag bij voor de komst van haar tweede kind. (LVR)