Een week na haar verrassende transformatie werd Beyoncé opnieuw gespot met een nieuwe snit. De 31-jarige popdiva stapte buiten uit een restaurant in Miami met langere lokken.

Vorige week donderdag deelde Beyoncé een Instagramfoto met de wereld waarop ze haar pixie cut showde. Haar krullerige lange lokken moesten wijken voor een heel erg korte coupe. Nog geen week na de drastische verandering werd Beyonée gespot met een korte bob. Of het om extension of een pruik gaat, is niet echt duidelijk. Maar zou Beyoncé haar nieuwe coupe al beu zijn?

Beyoncé was niet de enige die de voorbije dagen een spectaculaire verandering van look onderging. Ook topmodel Coco Rocha zette de schaar in haar haren en deelde op haar beurt ook haar nieuwe look met de wereld via Instagram. (AB)

Een week na haar verrassende transformatie werd Beyoncé opnieuw gespot met een nieuwe snit. De 31-jarige popdiva stapte buiten uit een restaurant in Miami met langere lokken.Vorige week donderdag deelde Beyoncé een Instagramfoto met de wereld waarop ze haar pixie cut showde. Haar krullerige lange lokken moesten wijken voor een heel erg korte coupe. Nog geen week na de drastische verandering werd Beyonée gespot met een korte bob. Of het om extension of een pruik gaat, is niet echt duidelijk. Maar zou Beyoncé haar nieuwe coupe al beu zijn?Beyoncé was niet de enige die de voorbije dagen een spectaculaire verandering van look onderging. Ook topmodel Coco Rocha zette de schaar in haar haren en deelde op haar beurt ook haar nieuwe look met de wereld via Instagram. (AB)