Het Russische model Irina Shayk zal niet meelopen in de Victoria's Secret modeshow. Ze heeft het namelijk veel te druk met de opnames van Brett Ratners verfilming van 'Hercules'. Dat schrijft de New York Post.

Irina Shayk, ook wel gekend als mevrouw Cristiano Ronaldo, zal in 2014 te zien zijn in de avonturenfilm'Hercules'. Aangezien de opnames hiervoor volop aan de gang zijn, zal het model de show van Victoria's Secret moeten missen.

Ook Miranda Kerr liet al weten dit jaar niet mee te lopen in de show wegens andere verplichtingen. De Victoria's Secret Angels Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Adriana Lima, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson, Karlie Kloss, Doutzen Kroes en Behati Prinsloo zullen hun vleugels dit jaar wel aantrekken. (LP)

Het Russische model Irina Shayk zal niet meelopen in de Victoria's Secret modeshow. Ze heeft het namelijk veel te druk met de opnames van Brett Ratners verfilming van 'Hercules'. Dat schrijft de New York Post. Irina Shayk, ook wel gekend als mevrouw Cristiano Ronaldo, zal in 2014 te zien zijn in de avonturenfilm'Hercules'. Aangezien de opnames hiervoor volop aan de gang zijn, zal het model de show van Victoria's Secret moeten missen. Ook Miranda Kerr liet al weten dit jaar niet mee te lopen in de show wegens andere verplichtingen. De Victoria's Secret Angels Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Adriana Lima, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson, Karlie Kloss, Doutzen Kroes en Behati Prinsloo zullen hun vleugels dit jaar wel aantrekken. (LP)