Het gaat hard voor de Jones-zusjes. Onlangs kregen ze een 'go' voor hun CW televisieserie onder de werktitel 'Ladyballs' en nu staan ze model voor de polaroidreeks van het merk Band of Outsiders.

Rashida Jones kennen we als Ann Perkins in de komische serie 'Parks and Recreation' en als een van de titelpersonages in de indiefilm 'Celeste and Jesse Forever'. Haar oudere zus Kidada is, naast model, ook modeontwerpster en styliste. Ze stylde regelmatig haar beste vriendin, de zangeres Aaliyah die in 2001 overleed.

In het geval van Rashida en Kidada is de appel niet ver van de boom gevallen. Hun vader is namelijk Quincy Jones, die niet alleen de co-producer van Michael Jacksons Thriller is, maar ook zelf musiceert en televisieprogramma's producet.

Zowel Rashida als Kidada hebben een voorliefde voor mode. Kidada, die ooit verloofd was met Tupac, heeft een iets stoerdere look dan haar jongere zus. Beide dames durven al eens experimenteren met hun stijl. Soms loopt dat af met een sisser, maar meestal komen de zusjes stijlvol voor de dag. Hun natuurlijke schoonheid hebben ze te danken aan hun ouders die van verschillende achtergronden zijn. Quincy Jones is een Afro-Amerikaan en hun moeder heeft Joodse roots.

Met hun campagne voor Band of Outsiders treden de stijlvolle zusjes in de voetsporen van sterren zoals Michelle Williams, Amy Adams, Frank Ocean en de 'Harry Potter'- acteurs Rupert Grint en Tom Felton. In de beelden, die genomen werden door Scott Sternberg, dragen ze gigantische tulbanden, korte laarsjes en opvallende outfits. De foto's hebben een nostalgische look en werden genomen in The Dresden Restaurant in L.A. De polaroids zijn te bekijken op de tumblr en het Instagramaccount van het merk. Gedurende deze week zullen er nog beelden van de zusjes volgen, dus stay tuned. (LP)

Het gaat hard voor de Jones-zusjes. Onlangs kregen ze een 'go' voor hun CW televisieserie onder de werktitel 'Ladyballs' en nu staan ze model voor de polaroidreeks van het merk Band of Outsiders. Rashida Jones kennen we als Ann Perkins in de komische serie 'Parks and Recreation' en als een van de titelpersonages in de indiefilm 'Celeste and Jesse Forever'. Haar oudere zus Kidada is, naast model, ook modeontwerpster en styliste. Ze stylde regelmatig haar beste vriendin, de zangeres Aaliyah die in 2001 overleed. In het geval van Rashida en Kidada is de appel niet ver van de boom gevallen. Hun vader is namelijk Quincy Jones, die niet alleen de co-producer van Michael Jacksons Thriller is, maar ook zelf musiceert en televisieprogramma's producet. Zowel Rashida als Kidada hebben een voorliefde voor mode. Kidada, die ooit verloofd was met Tupac, heeft een iets stoerdere look dan haar jongere zus. Beide dames durven al eens experimenteren met hun stijl. Soms loopt dat af met een sisser, maar meestal komen de zusjes stijlvol voor de dag. Hun natuurlijke schoonheid hebben ze te danken aan hun ouders die van verschillende achtergronden zijn. Quincy Jones is een Afro-Amerikaan en hun moeder heeft Joodse roots. Met hun campagne voor Band of Outsiders treden de stijlvolle zusjes in de voetsporen van sterren zoals Michelle Williams, Amy Adams, Frank Ocean en de 'Harry Potter'- acteurs Rupert Grint en Tom Felton. In de beelden, die genomen werden door Scott Sternberg, dragen ze gigantische tulbanden, korte laarsjes en opvallende outfits. De foto's hebben een nostalgische look en werden genomen in The Dresden Restaurant in L.A. De polaroids zijn te bekijken op de tumblr en het Instagramaccount van het merk. Gedurende deze week zullen er nog beelden van de zusjes volgen, dus stay tuned. (LP)