Voor een fashionshoot van het Amerikaanse W Magazine kroop topmodel Naomi Campbell in de huid van First Lady Michelle Obama.

In het novembernummer van W Magazine schittert Naomi Campbell als een ware First Lady. De shoot vond plaats in Ghana, waarbij de sfeer van een 'presidentsvrouw op diplomatische missie' gecreëerd werd. De stijl van Michelle Obama als inspiratiebron ligt dus erg voor de hand.

Fashion editor Edward Enninful verklaarde zijn keuze voor deze 'Michelle Obama'-shoot als volgt. 'Het is een eerbetoon aan een moderne First Lady. We wilden een tijdloze stijl weergeven, die zowel in de jaren veertig of zestig als vandaag bestaat.' Campbell droeg looks van onder meer Nina Ricci, Giorgio Armani, Prada, Dior en Azzedine Alaia. De fotograaf van dienst was Willy Vanderperre. (AB)

Voor een fashionshoot van het Amerikaanse W Magazine kroop topmodel Naomi Campbell in de huid van First Lady Michelle Obama.In het novembernummer van W Magazine schittert Naomi Campbell als een ware First Lady. De shoot vond plaats in Ghana, waarbij de sfeer van een 'presidentsvrouw op diplomatische missie' gecreëerd werd. De stijl van Michelle Obama als inspiratiebron ligt dus erg voor de hand.Fashion editor Edward Enninful verklaarde zijn keuze voor deze 'Michelle Obama'-shoot als volgt. 'Het is een eerbetoon aan een moderne First Lady. We wilden een tijdloze stijl weergeven, die zowel in de jaren veertig of zestig als vandaag bestaat.' Campbell droeg looks van onder meer Nina Ricci, Giorgio Armani, Prada, Dior en Azzedine Alaia. De fotograaf van dienst was Willy Vanderperre. (AB)