John en Astrid zijn dol op donuts, het is zelfs hun koosnaampje voor elkaar. Wanneer John Astrid echter meeneemt naar zijn favoriete donutshop is de brunette er toch niet helemaal gelukkig meeDe manier waarop John met Astrid omgaat is soms nogal vaderlijk, maar het is mooi om te zien hoeveel geduld hij met haar heeft.


Astrid is duidelijk De Prinses, zeker op haar verjaardag wordt ze flink in de watten gelegd. Ze windt er dan ook geen doekjes om wanneer ze zegt dat ze de baas is over De Lau en Den John.


Hun televisiekussen kregen veel kritiek omdat Astrid telkens John haar kuste "dirty!" riep. Deze video is het bewijs dat ze beiden gewoon last hebben van smetvrees

De verjaardagsafleveringen van Astrid in Wonderland zijn steevast onze favoriet, en onderstaande aflevering was gouden televisie. Herinner u vooral het moment waarop Astrid soft ice van het hoofd van John mag likken enJohn en Laurens die in sumopakken strijden om haar goeddunk

En wie kon deze nu vergeten?

(ks)

John en Astrid zijn dol op donuts, het is zelfs hun koosnaampje voor elkaar. Wanneer John Astrid echter meeneemt naar zijn favoriete donutshop is de brunette er toch niet helemaal gelukkig mee De manier waarop John met Astrid omgaat is soms nogal vaderlijk, maar het is mooi om te zien hoeveel geduld hij met haar heeft. Astrid is duidelijk De Prinses, zeker op haar verjaardag wordt ze flink in de watten gelegd. Ze windt er dan ook geen doekjes om wanneer ze zegt dat ze de baas is over De Lau en Den John. Hun televisiekussen kregen veel kritiek omdat Astrid telkens John haar kuste "dirty!" riep. Deze video is het bewijs dat ze beiden gewoon last hebben van smetvrees De verjaardagsafleveringen van Astrid in Wonderland zijn steevast onze favoriet, en onderstaande aflevering was gouden televisie. Herinner u vooral het moment waarop Astrid soft ice van het hoofd van John mag likken enJohn en Laurens die in sumopakken strijden om haar goeddunk En wie kon deze nu vergeten? (ks)