Het Franse modehuis heeft een pop-up shop in Aspen, Colorado geopend en vierde dit met een weekend vol modellen, paardrijtochten en mode.

Aangezien de winkel vooral focust op de Métiers d'Art Paris-Dallas collectie, stond het weekend volledig in teken van paarden, cowboyhoeden en selfies. De prachtige locatie in de Rocky Mountains, de cowgirlcollectie en de stijlvolle incrowd zorgden voor leuke plaatjes. Onder andere Atlanta de Cadenet, Leigh Lezark, Derek Blasberg en Harley Viera Newton haalden de paardenfluisteraar in zich naar boven.

Als beloning voor hun avontuurlijke tocht te paard, kregen de modellen en dj's Chanel goodies uit de collectie. Wanneer mogen wij eens opzadelen? (LP)

Beelden: Instagram

Het Franse modehuis heeft een pop-up shop in Aspen, Colorado geopend en vierde dit met een weekend vol modellen, paardrijtochten en mode. Aangezien de winkel vooral focust op de Métiers d'Art Paris-Dallas collectie, stond het weekend volledig in teken van paarden, cowboyhoeden en selfies. De prachtige locatie in de Rocky Mountains, de cowgirlcollectie en de stijlvolle incrowd zorgden voor leuke plaatjes. Onder andere Atlanta de Cadenet, Leigh Lezark, Derek Blasberg en Harley Viera Newton haalden de paardenfluisteraar in zich naar boven. Als beloning voor hun avontuurlijke tocht te paard, kregen de modellen en dj's Chanel goodies uit de collectie. Wanneer mogen wij eens opzadelen? (LP) Beelden: Instagram