In beeld: Beroemde vriendinnenparen

In beeld: Beroemde vriendinnenparen
© Reuters

(LD)

Jennifer Aniston en Courteney Cox © REUTERS

Hoewel er het voorbije jaar ferm gespeculeerd werd dat de jarenlange vriendschap van deze 'FRIENDS' is bekoeld omdat ze samen minder werden gespot, blijven wij in hen geloven. "Of ik 'Court' nu elke week zie of twee keer per jaar, weet ik wie ze is en waar ik met haar sta", aldus Jennifer.

Alexa Chung en Pixie Geldof © REUTERS

Deze stijliconen zijn de fashion voorbeelden van heel veel jonge meisjes. De it-girls worden regelmatig samen gespot en brengen de internationale modeweken zij aan zij door. Vorige maand zetten de vriendinnen samen het nieuwe jaar in tijdens een strandvakantie aan de Malediven.

Karlie Kloss en Jourdan Dunn © Instagram

Deze Victoria Secret-modellen hebben zo'n goede band dat ze een tijdje geleden zelfs de hashtag #jourlie introduceerden. Ook delen de vriendinnen dezelfde verjaardag, en is Karlie peettante van Jourdans zoon, Riley.

Kendall Jenner en Cara Delevingne © Love Magazine

Hoewel Cara de voorbije jaren al genoeg vriendinnen heeft versleten om een uitgebreid vriendenboek te publiceren, heeft ze in Kendall misschien wel haar soulmate gevonden. De afgelopen maanden waren de twee topmodellen aan de lopende band samen op Instagram te zien en momenteel delen ze de cover van Love.

Lena Dunham en Taylor Swift © Twitter

Girls-bedenkster Lena Dunham kan het ontzettend goed vinden met zangeres Taylor Swift. De twee steunen elkaars projecten open en bloot op sociale media en worden vaak samen gespot in NYC. Swift nam voor haar nieuwste cd een song op met Lena Dunhams lief Jack Antonoff, en als we Dunham mogen geloven is een gastrol voor Taylor in het vijfde seizoen van de hit serie Girls niet uitgesloten.

Salma Hayek en Penélope Cruz © REUTERS

Deze twee Spaanse schoonheden leerden elkaar tien jaar geleden kennen op de set van Bandidas, en zijn ook nu nog goeie vriendinnen. Hun schattige koosnaampje voor elkaar is het woordje 'huevos', wat eitjes betekent in het Spaans.

Ashley Tisdale en Vanessa Hudgens © REUTERS

Net als Jennifer en Courteney is ook dit duo naast het scherm bevriend. De High School Musical actrices zijn tot op de dag van vandaag nog steeds besties. Eind vorig jaar trad Ashley in het huwelijksbootje, en trad Vanessa op als bruidsmeisje.

Tina Fey en Amy Poehler © REUTERS

Deze actrices leerden elkaar zes jaar geleden kennen op de set van Baby Mama, en zijn sindsdien goeie vriendinnen geworden die alles delen, niet in het minst hun gevoel voor humor. Vorige maand presenteerden ze weer samen de Golden Globes, en ook op het witte doek zijn ze binnenkort weer zij aan zij te bewonderen in de komedie Sisters.

Drew Barrymore en Cameron Diaz © REUTERS

Dit duo werd bevriend tijdens het opnemen van de film Charlie's Angels, alweer zo'n vijftien jaar geleden. In LA worden ze doorgaans samen gekiekt al shoppend, of wanneer ze de gym verlaten.