Het kleine gouden kroontje, dat Victoria Beckham droeg tijdens haar huwelijksdag met David Beckham, wordt geveild. Dat schrijft de Britse Vogue.

Het kroontje, dat Victoria Beckham droeg voor haar huwelijk met David Beckham in 1999, word in december geveild in Londen. Het kleine kroontje is een ontwerp van de juwelenontwerper Slim Barrett, die ook heeft ontworpen voor grote modehuizen als Versace, Chanel, Ungaro en Galliano. Het kroontje is gemaakt van 18-karaats geel goud en is bezet met meer dan 200 geslepen diamantjes. Op de veiling zou het kroontje tussen de 18.000 en 25.000 euro waard zijn.

Hoewel het kroontje, met de naam 'East of Paris', erg kostbaar en waardevol is, was het maar het topje van het extravagante huwelijk van Victoria en David. Zo wordt er namelijk gefluisterd dat ze op gouden tronen zaten tijdens hun huwelijksfeest. Het huwelijk vond plaats in Luttrellstown Castle in Ierland. (LVR)

Het kleine gouden kroontje, dat Victoria Beckham droeg tijdens haar huwelijksdag met David Beckham, wordt geveild. Dat schrijft de Britse Vogue. Het kroontje, dat Victoria Beckham droeg voor haar huwelijk met David Beckham in 1999, word in december geveild in Londen. Het kleine kroontje is een ontwerp van de juwelenontwerper Slim Barrett, die ook heeft ontworpen voor grote modehuizen als Versace, Chanel, Ungaro en Galliano. Het kroontje is gemaakt van 18-karaats geel goud en is bezet met meer dan 200 geslepen diamantjes. Op de veiling zou het kroontje tussen de 18.000 en 25.000 euro waard zijn. Hoewel het kroontje, met de naam 'East of Paris', erg kostbaar en waardevol is, was het maar het topje van het extravagante huwelijk van Victoria en David. Zo wordt er namelijk gefluisterd dat ze op gouden tronen zaten tijdens hun huwelijksfeest. Het huwelijk vond plaats in Luttrellstown Castle in Ierland. (LVR)