Playboyicoon Hugh Hefner (86) is dan toch getrouwd met zijn 60 jaar jongere vriendin Crystal Harris (26). Eerder brak ze hun verloving af toen ze op 14 juni 2011 aankondigde dat het huwelijk dat gepland was voor vijf dagen later niet doorging omdat ze tijd voor zichzelf nodig had.

De runaway bride stapte anderhalf jaar later, op oudejaarsavond, dan toch in het huwelijksbootje met de miljonair. Voor Hefner, die eerder al getrouwd was met Mildred Williams en Kimberley Conrad, is dit het derde huwelijk. Voor zijn jonge bruid is dit de eerste keer dat ze haar jawoord heeft gegeven.

Het excentrieke koppel trouwde op oudejaarsavond in de Playboy Mansion tijdens een intieme ceremonie in aanwezigheid van familie en naaste vrienden onder een prieel van roze, rode en witte bloemen. Na het uitspreken van hun geloften voegden ze zich bij de feestvierders in een gezamenlijke trouwreceptie en nieuwjaarsparty in een Art Deco thema onder muzikale begeleiding van jazz zangeres Brenna Whitaker en haar band.

Vlak voor haar jawoord stuurde Harris nog een Tweet de wereld in: 'Vandaag word ik mevrouw Hugh Hefner. Ik voel me heel gelukkig en gezegend'. Ook Hefner stak zijn geluk niet onder stoelen of banken en tweette het volgende na hun huwelijk: 'Crystal & ik zijn getrouwd op oudejaarsavond in de Mansion met m'n broer Keith als getuige. Hou van dat meisje!'

RadarOnline bericht dat de tortelduifjes een huwelijkscontract lieten opstellen dat Hefner's fortuin en bezittingen beschermt. Volgens een insider moet Crystal de Mansion verlaten wanneer het koppel uiteen gaat of wanneer Hef het loodje legt. Ze heeft dus wel recht op zijn naam, maar niet op zijn bezittingen.

Hoewel hun relatie niet altijd over rozen verliep, vertelde Harris aan Us Weekly dat haar verbintenis met Hef krachtig genoeg is om te overleven. Harris getuigt dat de mislukking van hun eerdere verloving geheel aan haar te wijten was. Ze had tijd nodig om na te denken zonder de aanwezigheid van Hef en de Mansion. Deze pauze heeft haar geholpen om te realiseren dat haar plaats bij Hef is. Hun relatie is naar eigen zeggen beter dan ooit tevoren.

De zachtroze strapless trouwjurk in zeemeerminstijl die Harris droeg werd ontworpen door Romona Keveza. Hiermee stapt ze mee in de roze bruidsjurkentrend die al een tijdje aan de gang is in sterrenland. Eerder gaven ook al Gwen Stefani, Margherita Missoni, Reese Witherspoon en recent Anne Hathaway en Jessica Biel het jawoord in een roze prinsessenjurk. De sterren nemen afstand van de traditionele witte bruidsjurk en gaan voor een meisjesachtige prinsessenlook.

Bijster origineel is het ondertussen echter ook al niet meer om het klassieke wit door roze te vervangen. Oordeelt u zelf maar of ze er verfrissend of eerder als een gesmolten suikerspin uitzien in hun snoepjurken. (LP)

Playboyicoon Hugh Hefner (86) is dan toch getrouwd met zijn 60 jaar jongere vriendin Crystal Harris (26). Eerder brak ze hun verloving af toen ze op 14 juni 2011 aankondigde dat het huwelijk dat gepland was voor vijf dagen later niet doorging omdat ze tijd voor zichzelf nodig had. De runaway bride stapte anderhalf jaar later, op oudejaarsavond, dan toch in het huwelijksbootje met de miljonair. Voor Hefner, die eerder al getrouwd was met Mildred Williams en Kimberley Conrad, is dit het derde huwelijk. Voor zijn jonge bruid is dit de eerste keer dat ze haar jawoord heeft gegeven. Het excentrieke koppel trouwde op oudejaarsavond in de Playboy Mansion tijdens een intieme ceremonie in aanwezigheid van familie en naaste vrienden onder een prieel van roze, rode en witte bloemen. Na het uitspreken van hun geloften voegden ze zich bij de feestvierders in een gezamenlijke trouwreceptie en nieuwjaarsparty in een Art Deco thema onder muzikale begeleiding van jazz zangeres Brenna Whitaker en haar band. Vlak voor haar jawoord stuurde Harris nog een Tweet de wereld in: 'Vandaag word ik mevrouw Hugh Hefner. Ik voel me heel gelukkig en gezegend'. Ook Hefner stak zijn geluk niet onder stoelen of banken en tweette het volgende na hun huwelijk: 'Crystal & ik zijn getrouwd op oudejaarsavond in de Mansion met m'n broer Keith als getuige. Hou van dat meisje!' RadarOnline bericht dat de tortelduifjes een huwelijkscontract lieten opstellen dat Hefner's fortuin en bezittingen beschermt. Volgens een insider moet Crystal de Mansion verlaten wanneer het koppel uiteen gaat of wanneer Hef het loodje legt. Ze heeft dus wel recht op zijn naam, maar niet op zijn bezittingen. Hoewel hun relatie niet altijd over rozen verliep, vertelde Harris aan Us Weekly dat haar verbintenis met Hef krachtig genoeg is om te overleven. Harris getuigt dat de mislukking van hun eerdere verloving geheel aan haar te wijten was. Ze had tijd nodig om na te denken zonder de aanwezigheid van Hef en de Mansion. Deze pauze heeft haar geholpen om te realiseren dat haar plaats bij Hef is. Hun relatie is naar eigen zeggen beter dan ooit tevoren. De zachtroze strapless trouwjurk in zeemeerminstijl die Harris droeg werd ontworpen door Romona Keveza. Hiermee stapt ze mee in de roze bruidsjurkentrend die al een tijdje aan de gang is in sterrenland. Eerder gaven ook al Gwen Stefani, Margherita Missoni, Reese Witherspoon en recent Anne Hathaway en Jessica Biel het jawoord in een roze prinsessenjurk. De sterren nemen afstand van de traditionele witte bruidsjurk en gaan voor een meisjesachtige prinsessenlook. Bijster origineel is het ondertussen echter ook al niet meer om het klassieke wit door roze te vervangen. Oordeelt u zelf maar of ze er verfrissend of eerder als een gesmolten suikerspin uitzien in hun snoepjurken. (LP)