Trui Moerkerke stapt na acht jaar op als hoofdredacteur van Knack Weekend. Ze gaat vanaf 1 januari aan de slag als communicatiemanager van Flanders District of Creativity. Trui Moerkerke werkt sinds 1992 bij Knack Weekend en werd in 2003 hoofdredacteur. Zij zal de komende maanden meewerken aan de selectie en de begeleiding van haar opvolger.

"Knack Weekend is klaar voor de toekomst. Ik kan met gerust gemoed vertrekken en een nieuwe professionele uitdaging aangaan", zegt ze in een persbericht. Roularta bedankt Trui Moerkerke voor de jarenlange goede samenwerking en wenst haar alle succes in haar verdere loopbaan.

Flanders DC is een Vlaamse organisatie voor ondernemingscreativiteit die werd opgericht door de Vlaamse regering.

Trui Moerkerke stapt na acht jaar op als hoofdredacteur van Knack Weekend. Ze gaat vanaf 1 januari aan de slag als communicatiemanager van Flanders District of Creativity. Trui Moerkerke werkt sinds 1992 bij Knack Weekend en werd in 2003 hoofdredacteur. Zij zal de komende maanden meewerken aan de selectie en de begeleiding van haar opvolger. "Knack Weekend is klaar voor de toekomst. Ik kan met gerust gemoed vertrekken en een nieuwe professionele uitdaging aangaan", zegt ze in een persbericht. Roularta bedankt Trui Moerkerke voor de jarenlange goede samenwerking en wenst haar alle succes in haar verdere loopbaan. Flanders DC is een Vlaamse organisatie voor ondernemingscreativiteit die werd opgericht door de Vlaamse regering.