Met David Beckham Homme lanceert de topvoetballer van LA Galaxy zijn derde mannenparfum.

"Ik wou een moderne, mannelijke geur creëren die perfect aansluit bij mijn eigen stijl", aldus Beckham. Het resultaat is David Beckham Homme, het ideale parfum voor de sportman, zakenman en trendsetter.

Het parfum combineert een houtachtige, kruidige geur met het aroma van citroenschil, gember en Szechuanpepers. Het flesje oogt redelijk sober: op de voorzijde prijkt Davids nieuwe logo 'Home by David Beckham', voor de rest nemen grijstinten de bovenhand.

Homme is Beckhams derde parfum. De voorbije jaren bracht hij samen met echtgenote Victoria nog David Beckham Instinct (2005) en Intimately Beckham (2006) op de markt.

(JJ)

Het parfum is vanaf september samen met enkele David Beckham beautyproducten verkrijgbaar.

Met David Beckham Homme lanceert de topvoetballer van LA Galaxy zijn derde mannenparfum. "Ik wou een moderne, mannelijke geur creëren die perfect aansluit bij mijn eigen stijl", aldus Beckham. Het resultaat is David Beckham Homme, het ideale parfum voor de sportman, zakenman en trendsetter.Het parfum combineert een houtachtige, kruidige geur met het aroma van citroenschil, gember en Szechuanpepers. Het flesje oogt redelijk sober: op de voorzijde prijkt Davids nieuwe logo 'Home by David Beckham', voor de rest nemen grijstinten de bovenhand. Homme is Beckhams derde parfum. De voorbije jaren bracht hij samen met echtgenote Victoria nog David Beckham Instinct (2005) en Intimately Beckham (2006) op de markt. (JJ) Het parfum is vanaf september samen met enkele David Beckham beautyproducten verkrijgbaar.