De Hertogin van Cambridge kwam tijdens een bezoek aan Dumfries House in Schotland oog in oog te staan met een mini plastic versie van zichzelf.

Prins William en Kate Middleton zijn op officieel bezoek in Schotland en bezoeken verschillende, waaronder historische en sportieve, plaatsen in het land. Tijdens het bezoek aan Dumfries House in Ayrshire, een landhuis uit de 18e eeuw, wachtte Kate Middleton een grappige verrassing: zo zag ze zichzelf in de versie van een speelgoedpop.

Een grote fan van de hertogin, de 11-jarge Dayna Miller uit Coylton, toonde heel trots haar kleine pop, die als twee druppels water lijkt op Kate, aan de hertogin. Dayna Miller had de pop gekregen van haar moeder voor Kerst. Kate Middleton was best verrast door deze kleine look-a-like en reageerde vooral op het volumineuze haar: "Ben ik dat? Heeft mijn haar er echt zo uitgezien?". Het gezicht van Kate, zie foto, sprak alvast boekdelen.

De Barbie-versie van Kate werd gemaakt na de aankondiging van haar huwelijk met Prins William. De pop draagt een jurk die gebaseerd is op de blauwe verlovingsjurk, ontworpen door Issa, van de hertogin. Toch klopt het niet helemaal: zo draagt de pop de verlovingsring aan de verkeerde hand en is de steen paars in plaats van blauw. (LVR)

De Hertogin van Cambridge kwam tijdens een bezoek aan Dumfries House in Schotland oog in oog te staan met een mini plastic versie van zichzelf. Prins William en Kate Middleton zijn op officieel bezoek in Schotland en bezoeken verschillende, waaronder historische en sportieve, plaatsen in het land. Tijdens het bezoek aan Dumfries House in Ayrshire, een landhuis uit de 18e eeuw, wachtte Kate Middleton een grappige verrassing: zo zag ze zichzelf in de versie van een speelgoedpop. Een grote fan van de hertogin, de 11-jarge Dayna Miller uit Coylton, toonde heel trots haar kleine pop, die als twee druppels water lijkt op Kate, aan de hertogin. Dayna Miller had de pop gekregen van haar moeder voor Kerst. Kate Middleton was best verrast door deze kleine look-a-like en reageerde vooral op het volumineuze haar: "Ben ik dat? Heeft mijn haar er echt zo uitgezien?". Het gezicht van Kate, zie foto, sprak alvast boekdelen. De Barbie-versie van Kate werd gemaakt na de aankondiging van haar huwelijk met Prins William. De pop draagt een jurk die gebaseerd is op de blauwe verlovingsjurk, ontworpen door Issa, van de hertogin. Toch klopt het niet helemaal: zo draagt de pop de verlovingsring aan de verkeerde hand en is de steen paars in plaats van blauw. (LVR)