Hillary Clinton, de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken en first lady, ontvangt de allereerste Michael Kors Award voor haar buitengewone bijdrage aan de samenleving. Geen award voor haar volharding in het dragen van mantelpakjes dus.

'God's Love We Deliver', een goed doel uit New York dat gratis maaltijden bedeeld aan mensen in nood, houdt ieder jaar een Golden Heart Awards-uitreiking. Dit jaar wordt een nieuwe award aan het lijstje toegevoegd. De Amerikaanse ontwerper Michael Kors krijgt voor het eerst de kans om een persoon te loven voor zijn of haar prestaties op humanitair vlak. Deze eer komt dus Hillary Clinton toe. "Dankzij haar talent, haar toewijding en onuitputtelijke inspanningen heeft ze miljoenen levens verbeterd. Ze helpt bovendien de basis te leggen voor een betere, eerlijkere wereld", aldus Kors.

Op 16 oktober, wereldvoedseldag, krijgt Hillary Clinton de award overhandigd. Ook Aerin Lauder, kleindochter van cosmeticalegende Estée Lauder, valt in de prijzen. Zij ontvangt een Golden Heart Award voor haar carrière. (AB)

Hillary Clinton, de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken en first lady, ontvangt de allereerste Michael Kors Award voor haar buitengewone bijdrage aan de samenleving. Geen award voor haar volharding in het dragen van mantelpakjes dus. 'God's Love We Deliver', een goed doel uit New York dat gratis maaltijden bedeeld aan mensen in nood, houdt ieder jaar een Golden Heart Awards-uitreiking. Dit jaar wordt een nieuwe award aan het lijstje toegevoegd. De Amerikaanse ontwerper Michael Kors krijgt voor het eerst de kans om een persoon te loven voor zijn of haar prestaties op humanitair vlak. Deze eer komt dus Hillary Clinton toe. "Dankzij haar talent, haar toewijding en onuitputtelijke inspanningen heeft ze miljoenen levens verbeterd. Ze helpt bovendien de basis te leggen voor een betere, eerlijkere wereld", aldus Kors. Op 16 oktober, wereldvoedseldag, krijgt Hillary Clinton de award overhandigd. Ook Aerin Lauder, kleindochter van cosmeticalegende Estée Lauder, valt in de prijzen. Zij ontvangt een Golden Heart Award voor haar carrière. (AB)