Niet Cara Delevingne, maar wel Edie Campbell werd op de British Fashion Awards verkozen tot model van het jaar. Toch wel lichtelijk opmerkelijk.

Als er één model is dat momenteel de modellenwereld domineert, dan is het wel Cara Delevingne. Het 21-jarige Britse meisje is uitgegroeid tot een van de bekendste Britse modellen, maar toch mocht ze het beeldje voor 'Model van het Jaar' op de British Fashion Awards niet mee naar huis nemen. En dat verbaasde ons toch een beetje.

Het was niet Cara, maar wel Edie Campbell die de prijs voor 'Model van het Jaar' won op de British Fashion Awards. Edie Campbell is een 23-jarig Brits model dat al campagnes achter haar naam heeft staan voor onder meer Marc Jacobs, Burberry, Jil Sander, Pepe Jeans en Lanvin. Ook stond ze op de covers van tal van magazines, zoals Vogue, Elle, Tatler en Love Magazine. Bovendien liep ze tijdens de afgelopen modeweek verschillende shows.

Misschien klinkt haar naam je niet zo bekend in de oren, maar ze mag zich toch ook een van de topmodellen van deze wereld noemen. (LVR)

Niet Cara Delevingne, maar wel Edie Campbell werd op de British Fashion Awards verkozen tot model van het jaar. Toch wel lichtelijk opmerkelijk. Als er één model is dat momenteel de modellenwereld domineert, dan is het wel Cara Delevingne. Het 21-jarige Britse meisje is uitgegroeid tot een van de bekendste Britse modellen, maar toch mocht ze het beeldje voor 'Model van het Jaar' op de British Fashion Awards niet mee naar huis nemen. En dat verbaasde ons toch een beetje. Het was niet Cara, maar wel Edie Campbell die de prijs voor 'Model van het Jaar' won op de British Fashion Awards. Edie Campbell is een 23-jarig Brits model dat al campagnes achter haar naam heeft staan voor onder meer Marc Jacobs, Burberry, Jil Sander, Pepe Jeans en Lanvin. Ook stond ze op de covers van tal van magazines, zoals Vogue, Elle, Tatler en Love Magazine. Bovendien liep ze tijdens de afgelopen modeweek verschillende shows. Misschien klinkt haar naam je niet zo bekend in de oren, maar ze mag zich toch ook een van de topmodellen van deze wereld noemen. (LVR)