Chic Outlet Shopping lanceert - in samenwerking met RED - een speciale editie van een canvas draagtas, ontworpen in samenwerking met Helena Christensen. Ze kwam deze tas in Maasmechelen Village voorstellen.

Chic Outlet Shopping is een partnerschap aangegaan met RED, een wereldwijde liefdadigheidsorganisatie die werd opgericht om de strijd aan te binden tegen AIDS.

In het kader van deze samenwerking wordt er aan draagtas gelanceerd die ontworpen is door model en fotografe Helena Christensen. De limited edition draagtas zal exclusief te koop worden aangeboden in Maasmechelen Village op 1 december om de Wereld-AIDS-Dag onder de aandacht te brengen.

Vanaf 1 februari 2013 is de tas beschikbaar in de hele Collectie van Chic Outlet Shopping Villages doorheen Europa. De tas kost tien euro en de opbrengsten worden aan RED worden geschonken. (RDM)

Chic Outlet Shopping lanceert - in samenwerking met RED - een speciale editie van een canvas draagtas, ontworpen in samenwerking met Helena Christensen. Ze kwam deze tas in Maasmechelen Village voorstellen. Chic Outlet Shopping is een partnerschap aangegaan met RED, een wereldwijde liefdadigheidsorganisatie die werd opgericht om de strijd aan te binden tegen AIDS. In het kader van deze samenwerking wordt er aan draagtas gelanceerd die ontworpen is door model en fotografe Helena Christensen. De limited edition draagtas zal exclusief te koop worden aangeboden in Maasmechelen Village op 1 december om de Wereld-AIDS-Dag onder de aandacht te brengen. Vanaf 1 februari 2013 is de tas beschikbaar in de hele Collectie van Chic Outlet Shopping Villages doorheen Europa. De tas kost tien euro en de opbrengsten worden aan RED worden geschonken. (RDM)