De Britse Oscarwinnares kegelde in haar overwinningsrace het 20 jaar jongere model Elle MacPherson, maar ook Jennifer Lopez en de tegenwoordig zo begeerlijke Pippa Middleton, van de baan. En dat voor iemand die onlangs nog de koningin van Engeland vertolkte in 'The Queen'.

2.000 bezoekers van de fitnessketen L.A. Fitness - beautyprofessionals, zeg maar - brachten hun stem uit. Mirren won de verkiezing met 18 procent, MacPherson werd tweede in rij met iets meer dan 10 procent van de stemmen.

De meest sexy mannenlichamen werden toegewezen aan David Beckham (21 procent), Daniel Craig (16 procent) en Johnny Depp (10 procent).

De Britse Oscarwinnares kegelde in haar overwinningsrace het 20 jaar jongere model Elle MacPherson, maar ook Jennifer Lopez en de tegenwoordig zo begeerlijke Pippa Middleton, van de baan. En dat voor iemand die onlangs nog de koningin van Engeland vertolkte in 'The Queen'. 2.000 bezoekers van de fitnessketen L.A. Fitness - beautyprofessionals, zeg maar - brachten hun stem uit. Mirren won de verkiezing met 18 procent, MacPherson werd tweede in rij met iets meer dan 10 procent van de stemmen. De meest sexy mannenlichamen werden toegewezen aan David Beckham (21 procent), Daniel Craig (16 procent) en Johnny Depp (10 procent).