Het Duitse topmodel Heidi Klum is afgelopen vrijdag bevallen van haar vierde kindje, een dochter. Dat vernam het Amerikaanse showbizzmagazine People dinsdag bij haar woordvoerder. Het meisje heet Lou Sulola Samuel.


"Vanaf het moment dat Lou in onze ogen keek was het eindeloze liefde op het eerste gezicht. Ze is mooier dan ik ooit zal kunnen zeggen en we zijn enorm gelukkig dat we haar dichtbij ons hebben zodat we haar kunnen zien opgroeien de komende jaren", liet Klums echtgenoot Seal Samuel weten.

Het 36-jarige model en de Britse zanger hebben samen twee zoons: Johan en Henry. Klum heeft al een dochter Leni (5) uit een vorige relatie.

Heidi Klum, een van de bestbetaalde modellen ter wereld, is ook
bekend als presentatrice van het tv-programma "Project Runway" in de Verenigde Staten.

Belga/AH.

Het Duitse topmodel Heidi Klum is afgelopen vrijdag bevallen van haar vierde kindje, een dochter. Dat vernam het Amerikaanse showbizzmagazine People dinsdag bij haar woordvoerder. Het meisje heet Lou Sulola Samuel. "Vanaf het moment dat Lou in onze ogen keek was het eindeloze liefde op het eerste gezicht. Ze is mooier dan ik ooit zal kunnen zeggen en we zijn enorm gelukkig dat we haar dichtbij ons hebben zodat we haar kunnen zien opgroeien de komende jaren", liet Klums echtgenoot Seal Samuel weten. Het 36-jarige model en de Britse zanger hebben samen twee zoons: Johan en Henry. Klum heeft al een dochter Leni (5) uit een vorige relatie. Heidi Klum, een van de bestbetaalde modellen ter wereld, is ook bekend als presentatrice van het tv-programma "Project Runway" in de Verenigde Staten. Belga/AH.