Prins Amedeo, het oudste én knapste kleinkind van onze voormalige vorsten Albert en Paola, zou niet langer vrijgezel zijn. Volgens Het Nieuwsblad zou de zoon van prinses Astrid een relatie hebben met een Italiaanse journaliste.

De geruchtenmolen kwam op gang nadat Amedeo vorige maand op een gala-avond in New York verscheen met een mooie blonde vrouw aan zijn zijde. De 26-jarige vrouw heet Lili Rosboch von Wolkenstein, een Italiaanse van een adellijke afkomst. De Franstalige kranten van Sudpresse menen dat de twee een relatie hebben en dit al gedurende een periode van zes jaar.

Net als Amedeo woont Lili ook in New York waar ze als journaliste voor het persbureau Bloomberg werkt. Sudpresse meent dus dat de vrouw al zes jaar de vriendin is van de prins, omdat ze haar zouden herkennen op foto's uit 2007. Lili woonde toen volgens de kranten de eedaflegging van Amedeo op de Koninklijke Militaire School bij. We weten dat Amedeo uit de schijnwerpers wenst te blijven en als hij inderdaad al zes jaar samen is met deze Italiaanse journaliste, dan is hem dat erg goed gelukt. (AB)

Prins Amedeo, het oudste én knapste kleinkind van onze voormalige vorsten Albert en Paola, zou niet langer vrijgezel zijn. Volgens Het Nieuwsblad zou de zoon van prinses Astrid een relatie hebben met een Italiaanse journaliste.De geruchtenmolen kwam op gang nadat Amedeo vorige maand op een gala-avond in New York verscheen met een mooie blonde vrouw aan zijn zijde. De 26-jarige vrouw heet Lili Rosboch von Wolkenstein, een Italiaanse van een adellijke afkomst. De Franstalige kranten van Sudpresse menen dat de twee een relatie hebben en dit al gedurende een periode van zes jaar.Net als Amedeo woont Lili ook in New York waar ze als journaliste voor het persbureau Bloomberg werkt. Sudpresse meent dus dat de vrouw al zes jaar de vriendin is van de prins, omdat ze haar zouden herkennen op foto's uit 2007. Lili woonde toen volgens de kranten de eedaflegging van Amedeo op de Koninklijke Militaire School bij. We weten dat Amedeo uit de schijnwerpers wenst te blijven en als hij inderdaad al zes jaar samen is met deze Italiaanse journaliste, dan is hem dat erg goed gelukt. (AB)