Er wordt gefluisterd dat Orlando Bloom, die recent gescheiden is van Miranda Kerr, een relatie zou hebben met collega-actrice Liv Tyler. Ze kennen elkaar al sinds de opnames van 'Lord of The Rings: The Fellowship of the Ring' uit 2001. Sinds dat moment zijn ze goede vrienden, maar nu zou er meer aan de hand zijn. Dat schrijft de Daily Mail.

Amper twee maanden geleden kondigde Miranda Kerr en Orlando Bloom (36) hun scheiding aan, na een huwelijk van minder dan drie jaar, maar nu al worden beide celebs al gekoppeld aan nieuwe liefdes. Zou zo Miranda Kerr (30) een relatie hebben met een steenrijke Australische zakenman en wordt Orlando Bloom nu gekoppeld aan zijn collega-actrice Liv Tyler (36) . Maar waar komen deze roddels zo plots vandaan?

Orlando Bloom en Liv Tyler kennen elkaar al jaren. Ze leerde elkaar kennen op de set van de film 'Lord of the Rings: The Fellowship of The Ring' in 2001. Sindsdien zijn het goeie vrienden, maar ook niet meer dan dat. Tot ze recent een nachtje gingen stappen in New York. Volgens Star Magazine konden ze backstage bij de première van het theaterstuk 'Waiting for Godot' van Samuel Beckett hun handen niet van elkaar afhouden.

We geloven heel sterk dat Orlando Bloom nu heel snel gekoppeld zal worden aan verschillende bekende gezichten of topmodellen. Maar of hij nu echt een relatie heeft met Liv Tyler, zo snel na de scheiding van Miranda Kerr, is hoogst twijfelachtig. Een van de meest begeerlijke acteurs uit Groot-Brittannië is opnieuw vrijgezel en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. (LVR)

Er wordt gefluisterd dat Orlando Bloom, die recent gescheiden is van Miranda Kerr, een relatie zou hebben met collega-actrice Liv Tyler. Ze kennen elkaar al sinds de opnames van 'Lord of The Rings: The Fellowship of the Ring' uit 2001. Sinds dat moment zijn ze goede vrienden, maar nu zou er meer aan de hand zijn. Dat schrijft de Daily Mail. Amper twee maanden geleden kondigde Miranda Kerr en Orlando Bloom (36) hun scheiding aan, na een huwelijk van minder dan drie jaar, maar nu al worden beide celebs al gekoppeld aan nieuwe liefdes. Zou zo Miranda Kerr (30) een relatie hebben met een steenrijke Australische zakenman en wordt Orlando Bloom nu gekoppeld aan zijn collega-actrice Liv Tyler (36) . Maar waar komen deze roddels zo plots vandaan? Orlando Bloom en Liv Tyler kennen elkaar al jaren. Ze leerde elkaar kennen op de set van de film 'Lord of the Rings: The Fellowship of The Ring' in 2001. Sindsdien zijn het goeie vrienden, maar ook niet meer dan dat. Tot ze recent een nachtje gingen stappen in New York. Volgens Star Magazine konden ze backstage bij de première van het theaterstuk 'Waiting for Godot' van Samuel Beckett hun handen niet van elkaar afhouden. We geloven heel sterk dat Orlando Bloom nu heel snel gekoppeld zal worden aan verschillende bekende gezichten of topmodellen. Maar of hij nu echt een relatie heeft met Liv Tyler, zo snel na de scheiding van Miranda Kerr, is hoogst twijfelachtig. Een van de meest begeerlijke acteurs uit Groot-Brittannië is opnieuw vrijgezel en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. (LVR)