Volgens de Britse Telegraph zou Miranda Kerr, amper twee maanden na de scheiding van Orlando Bloom, al een nieuwe vriend hebben. Zo zou Kerr gelinkt worden aan de steenrijke Australiër James Packer.

Amper twee maanden nadat Miranda Kerr en Orlando Bloom hebben aangekondigd dat ze gaan scheiden, is Miranda Kerr (30) al opnieuw aan het daten. Het 30-jarige model zou volgens bepaalde bronnen, waaronder de Britse Telegraph, aan het daten zijn met de Australische zakenman James Packer (46). Packer is de zoon van de Australische mediamagnaat Kerry Packer, die inmiddels overleden is. James Packer is vooral actief in het toerisme en de gokindustrie en mag zich een van de rijkste mannen van Australië noemen.

De twee zouden met elkaar in contact zijn gekomen door de beautylijn van Kerr, Kora. Zo wou Miranda zijn advies over haar beautylijn en van het een kwam het ander. Noch Kerr of Packer bevestigen of ontkennen hun ontluikende relatie. (LVR)

Volgens de Britse Telegraph zou Miranda Kerr, amper twee maanden na de scheiding van Orlando Bloom, al een nieuwe vriend hebben. Zo zou Kerr gelinkt worden aan de steenrijke Australiër James Packer. Amper twee maanden nadat Miranda Kerr en Orlando Bloom hebben aangekondigd dat ze gaan scheiden, is Miranda Kerr (30) al opnieuw aan het daten. Het 30-jarige model zou volgens bepaalde bronnen, waaronder de Britse Telegraph, aan het daten zijn met de Australische zakenman James Packer (46). Packer is de zoon van de Australische mediamagnaat Kerry Packer, die inmiddels overleden is. James Packer is vooral actief in het toerisme en de gokindustrie en mag zich een van de rijkste mannen van Australië noemen. De twee zouden met elkaar in contact zijn gekomen door de beautylijn van Kerr, Kora. Zo wou Miranda zijn advies over haar beautylijn en van het een kwam het ander. Noch Kerr of Packer bevestigen of ontkennen hun ontluikende relatie. (LVR)