Adele beviel in oktober al van haar eerste kindje, maar de naam van de kleine spruit bleef tot nu toe een geheim. Adele en haar entourage is erin geslaagd om de naam van haar zoon niet aan de buitenwereld te verklappen. Maar een ketting aan de hals van Adele zou misschien wel een tipje van de sluier kunnen oplichten.

Het zoontje van de Britse zangeres Adele werd geboren in oktober vorig jaar en tot dusver is de naam van het kleine jongetje nog niet bekend. Zelf wil Adele niets zeggen over de naam, maar een ketting rond haar hals laat enige ruimte voor speculatie. Rond haar hals draagt ze een gouden kettinkje met de naam 'Angelo'. Dat schrijft The Sun. Zou dat echt de naam van het jongetje kunnen zijn?

Een anonieme bron vertelt aan The Sun: "De mensen binnen de entourage van Adele hebben te horen gekregen dat haar zoontje Angelo heet. Waarom ze juist voor die naam gekozen heeft, weten we niet".

Tijdens de uitreiking van de Golden Globes verkondigde de zangeres dat ze het te intiem vond om de naam van haar zoon te delen met het grote publiek. Ze verklapte wel de bijnaam van haar zoontje: kleine pinda. (LVR)

Adele beviel in oktober al van haar eerste kindje, maar de naam van de kleine spruit bleef tot nu toe een geheim. Adele en haar entourage is erin geslaagd om de naam van haar zoon niet aan de buitenwereld te verklappen. Maar een ketting aan de hals van Adele zou misschien wel een tipje van de sluier kunnen oplichten. Het zoontje van de Britse zangeres Adele werd geboren in oktober vorig jaar en tot dusver is de naam van het kleine jongetje nog niet bekend. Zelf wil Adele niets zeggen over de naam, maar een ketting rond haar hals laat enige ruimte voor speculatie. Rond haar hals draagt ze een gouden kettinkje met de naam 'Angelo'. Dat schrijft The Sun. Zou dat echt de naam van het jongetje kunnen zijn? Een anonieme bron vertelt aan The Sun: "De mensen binnen de entourage van Adele hebben te horen gekregen dat haar zoontje Angelo heet. Waarom ze juist voor die naam gekozen heeft, weten we niet". Tijdens de uitreiking van de Golden Globes verkondigde de zangeres dat ze het te intiem vond om de naam van haar zoon te delen met het grote publiek. Ze verklapte wel de bijnaam van haar zoontje: kleine pinda. (LVR)