Modemagazine Harper's Bazaar U.K. organiseert, in samenwerking met modellenbureau Viva Londen Model Management, de tentoonstelling Self-Portraits. De expo omvat dertig zelfportretten van evenveel modellen en beroemdheden.


De tentoonstelling Self-Portraits biedt een intieme kijk in het leven van dertig modellen en beroemdheden. Ze tonen zichzelf, niet van top tot teen gestileerd zoals gewoonlijk, maar tijdens een intiem en onbewaakt privémoment.


"We tonen heel wat van de werelds vaakst gefotografeerde modellen in ons magazine en online, maar het is zeldzaam om hen gefotografeerd te zien op een onbewaakt, intiem en privaat moment," vertelt Justine Picardie, hoofdredactrice van Harper's Bazaar U.K. "Daarom zijn de zelfportretten uit de tentoonstelling allemaal op verschillende wijze intrigerend, ontroerend en verleidelijk."


De celebrities die zichzelf op foto vastlegden zijn niet van de minste. Onder andere de modellen Edie Campbell, Natalia Vodianova, Edita Vilkeviciute en Doutzen Kroes, zangeres Lykke Li en actrice Sonja Kinski tonen een ongeziene kant van zichzelf in Self-Portraits.


De portretten zijn heel gevarieerd. Zo krijgen we een intiem moment te zien tussen Edie Campbell en haar paard, trekt de Russische Natalia Vodianova gekke bekken met haar zoontje en liet het Litouwse model Edita Vilkeviciute zich fotograferen terwijl ze naakt piano speelt. "Al sinds ik heel jong was wou ik eenvoudige, pure foto's laten maken van enkel mij en mijn piano. Ik heb altijd het gevoel gehad dat dit is wie ik ben," vertelt de Litouwse schone.


De fototentoonstelling Self-Portraits valt vanaf 3 september online te bezichtigen op harpersbazaar.co.uk/fashion. Tussen 4 en 18 september worden de originele foto's ook tentoongesteld in The Shop at Bluebird in de Kings Road in Londen. (EL)

Modemagazine Harper's Bazaar U.K. organiseert, in samenwerking met modellenbureau Viva Londen Model Management, de tentoonstelling Self-Portraits. De expo omvat dertig zelfportretten van evenveel modellen en beroemdheden. De tentoonstelling Self-Portraits biedt een intieme kijk in het leven van dertig modellen en beroemdheden. Ze tonen zichzelf, niet van top tot teen gestileerd zoals gewoonlijk, maar tijdens een intiem en onbewaakt privémoment. "We tonen heel wat van de werelds vaakst gefotografeerde modellen in ons magazine en online, maar het is zeldzaam om hen gefotografeerd te zien op een onbewaakt, intiem en privaat moment," vertelt Justine Picardie, hoofdredactrice van Harper's Bazaar U.K. "Daarom zijn de zelfportretten uit de tentoonstelling allemaal op verschillende wijze intrigerend, ontroerend en verleidelijk." De celebrities die zichzelf op foto vastlegden zijn niet van de minste. Onder andere de modellen Edie Campbell, Natalia Vodianova, Edita Vilkeviciute en Doutzen Kroes, zangeres Lykke Li en actrice Sonja Kinski tonen een ongeziene kant van zichzelf in Self-Portraits. De portretten zijn heel gevarieerd. Zo krijgen we een intiem moment te zien tussen Edie Campbell en haar paard, trekt de Russische Natalia Vodianova gekke bekken met haar zoontje en liet het Litouwse model Edita Vilkeviciute zich fotograferen terwijl ze naakt piano speelt. "Al sinds ik heel jong was wou ik eenvoudige, pure foto's laten maken van enkel mij en mijn piano. Ik heb altijd het gevoel gehad dat dit is wie ik ben," vertelt de Litouwse schone. De fototentoonstelling Self-Portraits valt vanaf 3 september online te bezichtigen op harpersbazaar.co.uk/fashion. Tussen 4 en 18 september worden de originele foto's ook tentoongesteld in The Shop at Bluebird in de Kings Road in Londen. (EL)