Het Britse topmodel, enfant terrible én stijlicoon Cara Delevingne mag vandaag 21 kaarsjes uitblazen. Het palmares van dit meisje uit de jaren negentig is er eentje om jaloers op te zijn.

Ze stond al op tal van Vogue-covers, sierde reclamecampagnes van Chanel en liep shows voor Burberry, Moschino, Stella McCartney en Dolce & Gabbana. Celebs als Rihanna en Rita Ora mag ze tot haar vriendenkliekje rekenen. En als het van die dames afhangt, zal haar 'sweet 21st' een memorabel feestje worden. Hoera voor Cara! (AB)

Het Britse topmodel, enfant terrible én stijlicoon Cara Delevingne mag vandaag 21 kaarsjes uitblazen. Het palmares van dit meisje uit de jaren negentig is er eentje om jaloers op te zijn.Ze stond al op tal van Vogue-covers, sierde reclamecampagnes van Chanel en liep shows voor Burberry, Moschino, Stella McCartney en Dolce & Gabbana. Celebs als Rihanna en Rita Ora mag ze tot haar vriendenkliekje rekenen. En als het van die dames afhangt, zal haar 'sweet 21st' een memorabel feestje worden. Hoera voor Cara! (AB)