De Amerikaanse actrice Hally Berry heeft er een nieuwe zakendeal bij: het ontwerpen van schoenen. Ze heeft een collectie van 40 paar schoenen 'The 5the Avenue Collection' ontworpen voor vanHaren.

Halle Berry heeft een schoenencollectie ontworpen voor het merk vanHaren. VanHaren is een van de grootste retailers van schoenen in Nederland en wist het internationale stijlicoon te strikken om een collectie te ontwerpen. 'The 5the Avenue Collection' van Halle Berry oogt klassiek en stijlvol. De collectie bevat onder meer tijdloze pumps, sleehakken en ballerina's. De prijzen van de schoenen variëren tussen 29,90 en 79,90 euro. De collectie bevat ook enkele handtassen.

Naast het ontwerpen van de schoenen, speelt Berry ook de hoofdrol in het reclamefilmpje van de collectie en is ze te zien in de printcampagne. (LVR)

De Amerikaanse actrice Hally Berry heeft er een nieuwe zakendeal bij: het ontwerpen van schoenen. Ze heeft een collectie van 40 paar schoenen 'The 5the Avenue Collection' ontworpen voor vanHaren. Halle Berry heeft een schoenencollectie ontworpen voor het merk vanHaren. VanHaren is een van de grootste retailers van schoenen in Nederland en wist het internationale stijlicoon te strikken om een collectie te ontwerpen. 'The 5the Avenue Collection' van Halle Berry oogt klassiek en stijlvol. De collectie bevat onder meer tijdloze pumps, sleehakken en ballerina's. De prijzen van de schoenen variëren tussen 29,90 en 79,90 euro. De collectie bevat ook enkele handtassen. Naast het ontwerpen van de schoenen, speelt Berry ook de hoofdrol in het reclamefilmpje van de collectie en is ze te zien in de printcampagne. (LVR)