In de setting van een bibliotheek stelden Lottie en co de nieuwe collectie van Sonia Rykiel voor. De zus van Kate mocht een fluwelen playsuit showen en oogde erg bohemien met haar blonde wapperende haren en zwarte laarsjes. Via Instagram liet ze weten genoten te hebben van haar debuut. 'Het was fantastisch. De groep modellen en de crew waren super,' aldus Lottie op haar Instagramprofiel.

In goed gezelschap

Het jonge model was niet het enige fashion royalty-lid tijdens de show. Ook Elizabeth en Georgia May Jagger, Gigi Hadid en de dochter van Keith Richards, Ella Richards, vervoegden haar. Allemaal dochters en zussen van beroemdheden die ook omwille van hun looks en stijl in de spotlight staan.

Verdict van de collectie

Het was de tweede collectie van Julie de Libran voor Sonia Rykiel. De locatie kan omschreven worden als de natte droom van iedere bibliofiel. De collectie zelf baadde in een sixties sfeer en toonde duidelijk de invloeden die de ontwerpster bij Prada en Louis Vuitton opdeed. (LP)

In de setting van een bibliotheek stelden Lottie en co de nieuwe collectie van Sonia Rykiel voor. De zus van Kate mocht een fluwelen playsuit showen en oogde erg bohemien met haar blonde wapperende haren en zwarte laarsjes. Via Instagram liet ze weten genoten te hebben van haar debuut. 'Het was fantastisch. De groep modellen en de crew waren super,' aldus Lottie op haar Instagramprofiel. In goed gezelschapHet jonge model was niet het enige fashion royalty-lid tijdens de show. Ook Elizabeth en Georgia May Jagger, Gigi Hadid en de dochter van Keith Richards, Ella Richards, vervoegden haar. Allemaal dochters en zussen van beroemdheden die ook omwille van hun looks en stijl in de spotlight staan. Verdict van de collectie Het was de tweede collectie van Julie de Libran voor Sonia Rykiel. De locatie kan omschreven worden als de natte droom van iedere bibliofiel. De collectie zelf baadde in een sixties sfeer en toonde duidelijk de invloeden die de ontwerpster bij Prada en Louis Vuitton opdeed. (LP)