De Belgisch-Turkse Hadise siert de cover van de nieuwe editie van het tijdschrift Elle in Turkije.

Het is niet de eerste keer dat Hadise (28), de voormalige Miss Mol uit 2002, op de cover staat van de Turkse editie van het tijdschrift. Zo prijkte ze al op de voorpagina in 2010 en 2012.

In België raakte Hadise bekend door haar deelname aan de Vlaamse versie van de talentjacht 'Idool'. Ze haalde de finale niet, maar werd toch snel opgepikt en er werd een platencontract onder haar neus geschoven. Dit album, en er volgde later nog een tweede, was niet enkel succesvol in België, maar ook in Turkije.

Het mag dan ook niet verbazen dat Hadise enorm populair is in Turkije. Ze presenteerde in 2006 een muziekprogramma op de Turkse televisiezender Star TV. Drie jaar later vertegenwoordigde ze het land op het 54e Eurovisiesongfestival en wist met het nummer 'Düm Tek Tek' een vierde plaats te bemachtigen. Maar haar werk voor muziek en televisie is niet het enige wat haar populair maakt in het land. Zo staat Hadise regelmatig in de 'boekskes'. (LVR)

De Belgisch-Turkse Hadise siert de cover van de nieuwe editie van het tijdschrift Elle in Turkije. Het is niet de eerste keer dat Hadise (28), de voormalige Miss Mol uit 2002, op de cover staat van de Turkse editie van het tijdschrift. Zo prijkte ze al op de voorpagina in 2010 en 2012. In België raakte Hadise bekend door haar deelname aan de Vlaamse versie van de talentjacht 'Idool'. Ze haalde de finale niet, maar werd toch snel opgepikt en er werd een platencontract onder haar neus geschoven. Dit album, en er volgde later nog een tweede, was niet enkel succesvol in België, maar ook in Turkije. Het mag dan ook niet verbazen dat Hadise enorm populair is in Turkije. Ze presenteerde in 2006 een muziekprogramma op de Turkse televisiezender Star TV. Drie jaar later vertegenwoordigde ze het land op het 54e Eurovisiesongfestival en wist met het nummer 'Düm Tek Tek' een vierde plaats te bemachtigen. Maar haar werk voor muziek en televisie is niet het enige wat haar populair maakt in het land. Zo staat Hadise regelmatig in de 'boekskes'. (LVR)