Voor de kerstdagen mag het nét dat tikkeltje feestelijker zijn, moeten ze bij H&M gedacht hebben. Topmodellen Christy Turlington, Liu Wen en Doutzen Kroes sieren de campagnefoto's van dit najaar.

De fotocampagne speelt zich af op een groot familiekerstfeest, inclusief kerstbomen, glinsterende versiering én dinosaurussen. Het hoeft niet altijd 'Rudolph The Red Nosed Reindeer' te zijn. De modellen van deze shoot zijn alvast van topniveau. Niemand minder dan Christy Turlington, Liu Wen en Doutzen Kroes figureren in deze sfeervolle campagne.

Voormalig topmodel Christy Turlington lijkt aan een comeback bezig. De 44-jarige Turlington schitterde op de cover van de Amerikaanse Harper's Bazaar en in de lingeriecampagne van Calvin Klein Underwear. Voor deze H&M-campagne krijgt ze dus het gezelschap van twee topmodellen van de huidige generatie, Liu Wen en Doutzen Kroes. (AB)

Voor de kerstdagen mag het nét dat tikkeltje feestelijker zijn, moeten ze bij H&M gedacht hebben. Topmodellen Christy Turlington, Liu Wen en Doutzen Kroes sieren de campagnefoto's van dit najaar.De fotocampagne speelt zich af op een groot familiekerstfeest, inclusief kerstbomen, glinsterende versiering én dinosaurussen. Het hoeft niet altijd 'Rudolph The Red Nosed Reindeer' te zijn. De modellen van deze shoot zijn alvast van topniveau. Niemand minder dan Christy Turlington, Liu Wen en Doutzen Kroes figureren in deze sfeervolle campagne.Voormalig topmodel Christy Turlington lijkt aan een comeback bezig. De 44-jarige Turlington schitterde op de cover van de Amerikaanse Harper's Bazaar en in de lingeriecampagne van Calvin Klein Underwear. Voor deze H&M-campagne krijgt ze dus het gezelschap van twee topmodellen van de huidige generatie, Liu Wen en Doutzen Kroes. (AB)