De 'diva' zou haar bekende vrienden gevraagd hebben om niet naar het jaarlijkse Oscar-feestje van Vanity Fair te gaan. Dit is het zoveelste hoofdstuk van de ruzie tussen Gwyneth en het Amerikaanse tijdschrift.

De ruzie tussen beiden begon door het nieuws dat Vanity Fair een vernietigend, en erg kritisch, artikel zou gaan publiceren over Gwyneth Paltrow in hun decembernummer. Ze zouden informatie vrijgeven en zaken schrijven waarvoor Gwyneth nooit haar toestemming heeft gegeven. Zo zou de actrice negatief in het daglicht komen in het artikel en zou er worden geschreven over haar affaire met Jeff Soffer, die nu getrouwd is met Elle Macpherson. De haren van Gwyneth kwamen meteen recht en ze ondernam actie om de publicatie van het artikel tegen te gaan.

Nooit meer op cover

Zo heeft ze verkondigd dat ze nooit meer op de cover van Vanity Fair wil staan. In het verleden poseerde de actrice maar liefst 5 keer voor een coverbeeld, maar een zesde keer zal er niet meer inzitten. Daarnaast stuurde ze een mailtje naar al haar bekende vrienden om hen duidelijk te maken dat ze nooit meer moeten samenwerken met de journalist achter het vernietigende Vanity Fair-artikel over haar.

Niet naar het Oscarfeestje van Vanity Fair

Toch liet het magazine zich niet doen en besloot het artikel alsnog te gaan publiceren. Hierdoor schakelde Gwyneth over naar een nog hogere versnelling. Zo heeft ze haar bekende vrienden gevraagd om niet naar het jaarlijkse Oscarfeestje van Vanity Fair te gaan. Dit is elk jaar een belangrijk evenement tijdens de Oscars en het is smullen voor zij die van rode loper-events houden. Het is namelijk een avond waarop de Hollywood-elite, in mooiste jurk of kostuums, aanwezig is. Zou toch wel jammer zijn moesten de sterren zich hier niet meer laten zien. (LVR)

De 'diva' zou haar bekende vrienden gevraagd hebben om niet naar het jaarlijkse Oscar-feestje van Vanity Fair te gaan. Dit is het zoveelste hoofdstuk van de ruzie tussen Gwyneth en het Amerikaanse tijdschrift. De ruzie tussen beiden begon door het nieuws dat Vanity Fair een vernietigend, en erg kritisch, artikel zou gaan publiceren over Gwyneth Paltrow in hun decembernummer. Ze zouden informatie vrijgeven en zaken schrijven waarvoor Gwyneth nooit haar toestemming heeft gegeven. Zo zou de actrice negatief in het daglicht komen in het artikel en zou er worden geschreven over haar affaire met Jeff Soffer, die nu getrouwd is met Elle Macpherson. De haren van Gwyneth kwamen meteen recht en ze ondernam actie om de publicatie van het artikel tegen te gaan. Nooit meer op cover Zo heeft ze verkondigd dat ze nooit meer op de cover van Vanity Fair wil staan. In het verleden poseerde de actrice maar liefst 5 keer voor een coverbeeld, maar een zesde keer zal er niet meer inzitten. Daarnaast stuurde ze een mailtje naar al haar bekende vrienden om hen duidelijk te maken dat ze nooit meer moeten samenwerken met de journalist achter het vernietigende Vanity Fair-artikel over haar. Niet naar het Oscarfeestje van Vanity Fair Toch liet het magazine zich niet doen en besloot het artikel alsnog te gaan publiceren. Hierdoor schakelde Gwyneth over naar een nog hogere versnelling. Zo heeft ze haar bekende vrienden gevraagd om niet naar het jaarlijkse Oscarfeestje van Vanity Fair te gaan. Dit is elk jaar een belangrijk evenement tijdens de Oscars en het is smullen voor zij die van rode loper-events houden. Het is namelijk een avond waarop de Hollywood-elite, in mooiste jurk of kostuums, aanwezig is. Zou toch wel jammer zijn moesten de sterren zich hier niet meer laten zien. (LVR)