De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow zou graag een handtas van het Belgische Delvaux als kerstgeschenk onder de kerstboom zien liggen. Op haar persoonlijke blog verklaart ze haar liefde voor de tassen van het label en op haar wenslijst voor Kerstmis staat een handtas van Delvaux op één.

De kerstperiode is dé tijd van het jaar van de cadeaus en wenslijsten en ook Gwyneth Paltrow heeft haar favoriete kerstgeschenken al kenbaar gemaakt.

De Amerikaanse schone liet op haar blog (www.goop.com) weten dat ze graag een handtas van Delvaux onder haar kerstboom wil. Op nummer één van haar wenslijst staat het model Brillant van het Belgische label Delvaux. Deze tijdloze klassieker weet nog steeds heel wat harten te veroveren en we vinden de nummer 1 op het kerstlijstje van Gwyneth een prima keuze! (LVR)

De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow zou graag een handtas van het Belgische Delvaux als kerstgeschenk onder de kerstboom zien liggen. Op haar persoonlijke blog verklaart ze haar liefde voor de tassen van het label en op haar wenslijst voor Kerstmis staat een handtas van Delvaux op één. De kerstperiode is dé tijd van het jaar van de cadeaus en wenslijsten en ook Gwyneth Paltrow heeft haar favoriete kerstgeschenken al kenbaar gemaakt. De Amerikaanse schone liet op haar blog (www.goop.com) weten dat ze graag een handtas van Delvaux onder haar kerstboom wil. Op nummer één van haar wenslijst staat het model Brillant van het Belgische label Delvaux. Deze tijdloze klassieker weet nog steeds heel wat harten te veroveren en we vinden de nummer 1 op het kerstlijstje van Gwyneth een prima keuze! (LVR)